In Person header2.jpg

Medewerker schoonmaak

Deel deze vacature
  • Plaats OOSTRUM LB
  • Vakgebied Horeca/Toerisme/Cultuur
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Wil je werken rondom de grootste beurs van Evenementenhal Venray? Ben je beschikbaar op 12, 15, 16, 17 en 18 april? Lees dan snel verder!

Op 16 en 17 april vindt de Dutch pork Expo plaats in Venray. Voor deze beurs zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om te werken in de schoonmaak of op- en afbouw. De werkzaamheden zijn divers en in overleg plannen we je hier op in.

Over het bedrijf

Evenementenhal Venray ligt aan de A73 en kent een inpandige oppervlakte van 30.000 m2. Deze oppervlakte kan onder andere gebruikt worden voor (vak)beurzen, (besloten) evenementen, concerten, vergaderingen, presentaties, huisshows en tentoonstellingen.

Evenementenhal Venray streeft ernaar een totaalpakket op maat aan te bieden, inclusief de nodige culinaire omlijsting en technische faciliteiten. Een professioneel team staat klaar om de organisatie zoveel mogelijk uit handen nemen en de evenementen van A tot Z te begeleiden.

Functie eisen

Uiteraard ben je een gastvrij persoon. Tijdens de beurs kom je namelijk geregeld in contact met gasten en standhouders. Daarnaast verwachten we dat je:
- Fysiek in staat bent om zwaar werk te verrichten en de hele dag te staan en lopen
- De Nederlandse taal beheerst

Wat wij bieden

Je salaris is gebaseerd op de Horeca-cao en bedraagt €9,82 bij 22 jaar en ouder. Heb je vragen of wil je solliciteren mail dan naar venray@68degrees.nl of bel 0612127548.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Venray, De Voorde 30 Venray

De Voorde 30
5807 EZ Venray
0478 - 786520

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden