In Person header2.jpg

Financieel medewerker

Deel deze vacature
  • Plaats OOTMARSUM
  • Vakgebied Financiën/ Makelaardij
  • Opleidingsniveau HBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Als assistent financial controller ben jij verantwoordelijk voor het voeren van administratieve handelingen en heb jij kennis van het opstellen van jaarrekeningen. Jij zorgt voor de juiste verwerking van de journaalposten in het grootboek en jij stemt maandelijks de juistheid en volledigheid hiervan af met onderliggende administratieve afdelingen (crediteuren, debiteuren). Je zorgt voor de maandafsluiting maar bent ook verantwoordelijk voor het opstellen van analyses en prognoses. Je hebt contact met accountants voor het voorbereiden en opstellen van de jaarrekening en voert ook zaken uit betreffende crediteur- en debiteurenbeheer.

Over het bedrijf

Al sinds 1839 wordt ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met geavanceerde productiemethoden. Naast een Europese afzetmarkt is onze relatie ook internationaal zeer actief.

Functie eisen

Jij gaat netjes en nauwkeurig te werk waarbij je de kwaliteit waarborgd van de data. Daarbij heb je continue oog voor de verbetering van processen, en heb je een hands on mentaliteit. Daarbij zijn er mogelijkheden om door te groeien dus als je over deze capaciteiten beschikt komt het vast goed binnen dit Ootmarsumse bedrijf.

Wat wij bieden

Een uitdagende functie als financieel medewerker binnen een no nonsense bedrijf in Ootmarsum. Daarbij krijg je een marktconform salaris en zijn er doorgroeimogelijkheden.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Vroomshoop, Julianaplein 1 Vroomshoop

Julianaplein 1
7681 AX Vroomshoop
0546-711101

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden