In Person header2.jpg

(Bijbaan) Eventmedewerker

Deel deze vacature
  • Plaats GORINCHEM
  • Vakgebied Horeca/Toerisme/Cultuur
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Wil jij naast je studie of naast je huidige (bij) baan geld verdienen op basis van je eigen beschikbaarheid?
Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via gorinchem@68degrees.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0183-699057!

Als Eventmedewerker ben je bij Evenementenhal op verschillende afdelingen en niveaus aan de slag. Doordat de evenementen en beurzen op verschillende tijden en dagen plaatsvinden betekent het dat jij flexibel kunt werken. Concreet zijn wij op zoek naar medewerkers voor achter de bar, in de bediening of in de keuken.

Kom je hier graag voor in aanmerking?
Stuur dan je motivatie + CV naar gorinchem@68degrees.nl!

Over het bedrijf

Evenementenhal Gorinchem is dé perfecte locatie voor uw vak- en consumentenbeurzen, congressen, (zakelijke) evenementen, vergaderingen, feesten en andere partijen. Gelegen aan de A15 is Evenementenhal in Gorinchem een niet te missen complex met ruime parkeergelegenheid.

U kunt gebruik maken van de eindeloze mogelijkheden door de hal, congreszalen en vergaderzalen af te huren voor uw eigen evenement. Ons gespecialiseerde team denkt graag met u mee over de invulling en is in staat u van A tot Z te ontzorgen in uw voorbereidingen. Ons doel? Een “Easy” en life changing beleving voor bezoekers, exposanten, partijen en bijbehorende communities.

Functie eisen

Als Eventmedewerker vervul je een belangrijke rol in de gastvrijheid die wij onze gasten willen laten ervaren. Je bent betrouwbaar, klantgericht en vanaf per direct of binnen een maand beschikbaar. Ervaring in de horeca is een pré maar geen vereiste. Wij bieden een horecatraining aan voordat je begint met werken. Dus ook als startende Eventmedewerker is deze functie uitermate geschikt.

Wat wij bieden

- Dynamische en inspirerende werkomgeving;
- Eten wordt aangeboden tijdens beurzen en evenementen;
- Werkdagen en tijden zijn in overleg;
- Doorgroeimogelijkheden;
- Mogelijkheid vast dienst verband.

Zoektermen: Gorinchem, Vuren, Dalem, Werkendam, Sleeuwijk, Almkerk, Woudrichem, Hank, Dussen, VIanen, Nieuwegein, Schoonhoven, Rijswijk NB, Genderen, Meeuwen, Eventmedewerker, Medewerker bediening, Cateringmedewerker, Horeca, Toerisme, Evenementenhal

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Gorinchem, Franklinweg 2 Gorinchem

Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem
0183 - 69 90 57

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden