In Person header2.jpg

Paasstollen inpakker

Deel deze vacature
  • Plaats VRIEZENVEEN
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Ben jij per direct beschikbaar? Kan jij 3 middagen en één nacht per week werken? Vind je het leuk om je steentje bij te dragen in de productie? Dan hebben wij de ideale functie voor jou!

Als productiemedewerker vervul je een belangrijke rol in het productieproces. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit stollen inpakken. Vanaf week 13 worden de werkzaamheden in drie dagdiensten en één nachtdienst uitgevoerd.

Over het bedrijf

De bakkerij is gevestigd in Vriezenveen en richt zich met name op de broodproductie voor een grote supermarktorganisatie in Nederland. Met behulp van onder meer een traditionele Hollandse ‘groot-broodlijn’ voorzien wij de markt in ons land van een grote diversiteit aan producten. Naast de lijn voor grote broden hebben wij ook baklijnen voor zowel kleinbrood (bolletjes) als voor de productie van bake off-producten en stollen.

Functie eisen

Zijn de middagdiensten en één nachtdienst per week geen probleem voor jou? Ben je flexibel in werktijden? Kun je naar de bakkerij komen met eigen vervoer? Dan kun je direct starten als medewerker bij de bakkerij!

Wat wij bieden

Een parttime baan met flexibele werktijden, een salaris van €11,25 met een toeslag vanaf 18:00 tot 06:00. Daarnaast kun je per direct aan de slag! Lijkt dit je een leuke functie? Neem dan contact met In Person Almelo op: 0546 - 454740.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Almelo, Egbert Gorterstraat 3 Almelo

Egbert Gorterstraat 3
7607 GB Almelo
0546-454740

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden