In Person header2.jpg

Junior Sales Engineer

Deel deze vacature
  • Plaats EMMELOORD
  • Vakgebied Techniek
  • Opleidingsniveau HBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Jij bent commercieel en technisch ingesteld en hebt aan een half woord genoeg. Je hebt koeltechnisch en elektronisch inzicht. Jij staat je mannetje in een sales support team en bent klantgericht ingesteld. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als Sales Engineer?

Je ontwerpt installaties voor de bewaring van agrarische producten. Je werkt offertes en calculaties uit. Je ondersteunt verkopers en agenten wereldwijd op technisch, commercieel en organisatorisch gebied. Je onderhoudt contacten met klanten van offerteaanvraag tot contract. Je verwerkt orders in het ERP pakket. Je zorgt voor een goede overdracht van projecten naar productie en installatie. Je bent medeverantwoordelijk voor het commerciële proces waarbinnen de taken moeten worden uitgevoerd. In het sales support team draag je bij aan een constructieve onderlinge samenwerking en duidelijke communicatie. Je bent actief betrokken bij het innovatieproces voor bestaande en nieuwe producten.

Over het bedrijf

Vanuit de internationale aardappelhoofdstad Emmeloord bedient onze relatie haar klanten met bewaartechnieken voor agrarische producten. Met hoogwaardige maatwerk-oplossingen en een intensieve proces-begeleiding ontzorgt zij haar klanten volledig.

Functie eisen

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde technische MBO 4 of HBO opleiding. Je hebt interesse in lucht,- koel-, en elektrotechniek. Je kunt je redden met ERP systemen, Word en Excel. Je bent communicatief en commercieel ingesteld en beheerst naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat wij bieden

Wat krijgt je van ons?

Als Sales Engineer kom je te werken binnen een internationale organisatie. Je collega’s zijn enthousiast en betrokken en staan voor hun taak. Bij wederzijds bevallen is er kans op een vast contract. Tevens worden er goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden geboden.

Enthousiast geworden? Wij zien graag je sollicitatie tegemoet.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Emmeloord, Beursstraat 4a Emmeloord

Beursstraat 4a
8302 CW Emmeloord
0527 616 272

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden