In Person header2.jpg

Accountmanager Binnendienst

Deel deze vacature
  • Plaats SCHIPHOL
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau HBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Werken voor de grootste logistieke dienstverlener ter wereld én je salescarrière een boost geven.

Aan jouw muur hangt de tegeltjeswijsheid: een dag niet gescoord, is een dag niet geleefd. En een van jouw favoriete films? Dat is natuurlijk The Wolf of Wall Street. Want sales, dat zit ín je. Je staat dan ook te springen om jouw skills en energie in te zetten als accountmanager binnendienst, voor de grootste logistieke dienstverlener ter wereld: DHL. Jouw thuisbasis is hun binnendienst en jouw doel het binnenhalen én behouden van (nieuwe) klanten. Start jij binnenkort als onze eigen salesheld? Dan zet jij jouw talenten in bij:

• het zelfstandig beheren van jouw eigen portfolio van circa 500 mkb-klanten.
• telefonische sales: zowel new business als up- en cross-selling. Die fijne bonus haal jij zo binnen!
• het vastleggen van je resultaten en bijhouden van je administratie.


DHL Express: vol ambitie

Je hebt vast wel eens vol verwachting naar ze uitgekeken toen je jouw pakketje verwachtte. Want dat zij een logistieke dienstverlener zijn, dat wist je natuurlijk al. Maar weet je ook dat zij de grootste logistieke dienstverlener wereldwijd zijn, met meer dan 100.000 werknemers verdeeld over 220 landen? Bij DHL zijn dan ook volop doorgroeimogelijkheden aanwezig. Start je morgen als accountmanager binnendienst, dan kan het zomaar zijn dat je over een paar jaar een heel team aanstuurt of accountmanager buitendienst op je visitekaartje hebt staan. Tot die tijd werk je binnen het team binnendienst, samen met 20 collega’s en 2 leidinggevenden. Je komt te werken voor DHL Express. Het bedrijfsonderdeel dat zich bezighoudt met de lokale en wereldwijde verzending en bezorging van pakket- en expreszendingen voor zakelijke en particuliere klanten.

Over het bedrijf

It’s a small world after all. We vinden persoonlijkheid, mentaliteit en energie belangrijker dan alleen op het CV te focussen. Meer dan 60.000 mensen met in totaal 124 nationaliteiten zijn verbonden aan In Person en hebben daarom ook een ding gemeen: ze zijn allemaal In Person.

Functie eisen

Jouw talenten als accountmanager binnendienst
Met jouw winnaarsmentaliteit, in combinatie met jouw gunfactor, weet jij mensen altijd te overtuigen. Jouw drive zet je in om zelf te scoren, maar je zorgt er ook voor dat het team gezamenlijk successen behaalt. Als accountmanager binnendienst kun je ook het volgende lijstje afvinken en heb je:
• hbo-werk- en -denkniveau.
• gevoel voor sales door je aderen stromen. Heb je al een trackrecord in sales? Top! Iets minder ervaring? Jouw salesmentaliteit maakt dit meer dan goed.
• ambities. Jij blijft niet stilzitten maar groeit mee met DHL.
• een leergierige houding. Coaching en persoonlijke ontwikkeling is een vast onderdeel van je baan bij DHL.

Wat wij bieden

Een baan om trots op te zijn!

Naast ruimte om te groeien en je verkoopskills te upgraden, krijg je bij hun ook:
• een brutomaandsalaris tussen € 2200 en € 2400. En natuurlijk een lekkere bonus als je je targets haalt. Psst... Dit is minimaal 30% van je basissalaris!
• gezellige en ambitieuze collega’s. Ontspannen na het werk doe je tijdens een van onze vette personeelsfeesten, gezellige borrels of internationale sportevenementen. Work hard, play hard!
• een inspirerende werkplek die gemakkelijk te bereiken is met het ov en waar vers fruit al op je wacht.
• trainingen zoals een 4-daagse salestraining in Brussel, waarbij je wordt opgeleid tot Certified International Specialist, een 5-daagse introductietraining in Amersfoort en een inwerktraject van minimaal 3 maanden.

Heb je vragen over de vacature? Dan kun je terecht bij Ilse van Velthuyzen of Arthur Meijer, via 020 7183848

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Amsterdam, Johan Huizingalaan 763A Amsterdam

Johan Huizingalaan 763A
1066 VH Amsterdam
020 - 718 38 48

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden