In Person header2.jpg

Logistiek medewerker DHL Hengelo

Deel deze vacature
  • Plaats HENGELO OV
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Zonder jou is er geen proces en krijgt kleine Lisa haar nieuwe fiets niet.

Onder leiding van een coördinator, die net als jij ooit begon als uitzendkracht, zet jij samen met collega’s, familie en/of vrienden de stappen in de loods om pakketten op tijd te laten bezorgen bij prachtige bedrijven in de gehele Benelux.

Bij DHL krijg jij de perfecte combinatie van een goedbetaalde baan en gezonde fysieke inspanning.

Over het bedrijf

DHL is wereldleider voor internationale expresleveringen, zowel over land als in de lucht. Het bedrijf is ook de nummer 1 voor oceaanvrachten en contractlogistiek. DHL biedt een volledig pallet aangepaste oplossingen - van het expres leveren van documenten tot supply chain management.

Functie eisen

Ben jij meer een avond persoon dan een ochtend persoon? Dan sluit deze functie zeker goed aan bij de rest van jouw dagelijkse activiteiten. Van een kantoorbaan krijg jij de kriebels, want het liefste ben jij fysiek bezig en werk je het beste zelfstandig in een gedreven team. Je werkt van maandag tot donderdag van 16.00 tot 23.00/24.00 uur en vrijdag is het bijna weekend dus werk je van 17.30 tot 23.00/24.00 uur. In deze functie werk je dus net iets meer dan parttime en net iets minder dan fulltime. Een goede tussen weg!

Functie eisen:
Minimaal 18 jaar (i.v.m. machines)
Fysiek in orde (i.v.m. zware pakketten tillen)

Wat wij bieden

Wil jij direct voor langere tijd aan de slag bij DHL Hengelo als logistiek medewerker? Wij bieden je een fijne baan in een heel enthousiast team. DHL voelt als een familiebedrijf wat zorgt dat jij je er direct thuis voelt.

Ik ben Wendy en ik ben verantwoordelijk voor de werving & selectie bij DHL Hengelo. Solliciteer met een enthousiaste reactie via whatsapp op het nummer 06 13 17 26 93!

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Hengelo, Opaalstraat 2 Hengelo

Opaalstraat 2
7554 TS Hengelo
0682678851

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden