In Person header2.jpg

Supply Chain Planner

Deel deze vacature
  • Plaats NIJKERK
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau HBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Als Supply Chain Planner sta je continu voor een grote uitdaging: het coördineren van het logistieke proces. Wanneer komt alles binnen, waar komt het vandaan, komt het op tijd aan en hoe krijg je het op tijd bij de klant? In de functie van Supply Chain Planner val je, samen met twee andere collega Planners, hiërarchisch onder de Teamleider Supply Chain Planning. Binnen je functie ben je bezig met het begeleiden van het totale logistieke proces en heb je vooral een proactieve rol in het signaleren en oplossen van logistieke uitdagingen. Je werkzaamheden bestaan uit het:
· Bepalen van de voorraadbehoefte op basis van beschikbare data, parameters en gegenereerde besteladviezen;
· Regelmatig contact opnemen met leveranciers over te plaatsen, lopende of reeds geleverde bestellingen met het doel de samenwerking te optimaliseren;
· Adequaat inspelen op afzettingsschommelingen en nieuwe producten;
· Actief deelnemen aan diverse overlegvormen;
· Initiëren van verbetervoorstellen en zorgen, in overleg met je leidinggevende, voor oplossingen;
· Op de hoogte blijven van nieuwste trends op gebied van Supply Chain Management en het meenemen van de organisatie in deze trends.

Over het bedrijf

Dit bedrijf behoort tot één van de grootste, duurzame en gekoelde distributiecentra van Nederland. Flexibiliteit staat voorop in onze diensten die wij bieden. Meedenken met de ketenpartners en ze de meest ideale logistieke oplossing kunnen aanbieden is waar wij goed in zijn.

Functie eisen

Als Supply Chain Planner toon je initiatief en grijp je kansen met beide handen aan, want je wil niks liever dan bezig zijn met complexe planningen waar jouw probleemoplossend vermogen van pas komt. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en biedt goede dienstverlening, omdat je flexibel, stressbestendig en werkt op een gestructureerde en nauwkeurige manier. Daarnaast ben je gemotiveerd, resultaat- en kwaliteit gericht. Verder voldoe je aan de volgende punten:
· HBO denk- en werkniveau, bij voorkeur op het gebied van Supply Chain Management, Bedrijfskunde of Logistiek & Economie met minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
· 40 uur per week beschikbaar;
· Woonachtig in de omgeving Nijkerk;
· Kennis van het logistieke proces;
· Kennis van Nederlandse en Engelse taal is een must, Duits is een pré.

Wat wij bieden

Het bedrijf is onderdeel van een familiebedrijf en kent een platte organisatie, met veel ruimte voor en vraag naar ondernemerschap, zelfstandigheid, verantwoordelijkheidsgevoel, energie, doorzettingsvermogen en humor. Er worden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met ontwikkelingsmogelijkheden geboden. Je komt binnen een prettige werksfeer en een enthousiast team te werken. Voor vragen, neem contact op met Edson Delgado op 06-12270975.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Den Haag, Prinses Margrietplantsoen 33 Den Haag

Prinses Margrietplantsoen 33
2595 AM Den Haag
070-3614444

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden