In Person header2.jpg

Kanter

Deel deze vacature
  • Plaats WINTERSWIJK
  • Vakgebied Techniek
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Vind jij het leuk om met je handen te werken en heb jij de ambitie om daarin te groeien? Dan zoeken wij jou! In de functie van CNC Kanter werk je momenteel nog in de drieploegendienst aan één van onze vier kantbanken. Sinds kort is er geïnvesteerd in twee nieuwe kantbanken, wat inhoudt dat werkzaamheden op korte termijn uitgevoerd gaan worden in de tweeploegendienst.

Wanneer je als CNC Kanter aan de slag gaat, ben je bezig met het plaatsen van gereedschappen, instellen van de kantbank en plaatsen van platen in de kantbank. De uitdaging? Je maakt steeds verschillend producten voor klanten in de Hightech industrie. De producten die je maakt komen terecht in allerlei apparaten; van medische apparaten tot incheckbalies voor luchthavens.

In deze fulltime functie krijg jij de kans om jezelf binnen een paar jaar te ontwikkelen van CNC Kanter tot operator van de kantrobot en onze ponslaser machine. Heb je iets met computers? Er liggen kansen om mee te kijken met de afdeling Programmering en wie weet waartoe jij in staat bent.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste, leergierige en leerbehendige medewerker die zijn of haar opgedane kennis in de praktijk toepast en tijdig kan bijstellen. Daarbij is accuratesse het sleutelwoord. Ofterwijl; als kanter is secuur en nauwkeurig werken binnen de organisatie van essentieel belang om de hoogwaardige kwaliteitsnorm van de producten richting onze klanten te kunnen garanderen. Hierbij wordt naast de kerncompetentie ‘’kwaliteitsbewustzijn’’, ook van onze medewerkers verwacht dat zij kunnen ‘’samenwerken’’ en ieder zo zijn of haar ‘’verantwoordelijkheid’’ draagt.

Kennis en opleiding
•MBO werk- en denkniveau
•Junior (enige) ervaring is een pré
•Heeft kennis van tekening- en werkopdrachten lezen
•Materialenkennis (aluminium, RVS, staal/verzinkt, enzovoorts)
•Machinekennis van de CNC kantbank is een pré
•Kennis van meten en meetgereedschappen

De functie van CNC Kanter bevind je je midden in het productieproces van de organisatie. Je krijgt een duidelijk beeld van de productflow en bouwt betrokkenheid op bij het product en de klanten. Jouw affiniteit met techniek en technologie komt in deze functie goed van pas. Je krijgt de kans om jezelf op te werken in de organisatie en te ontwikkelen op verschillende professionele vlakken, waardoor je een afwisselende tijd tegemoet kunt zien. Je werkt in een ambitieuze organisatie en in een collegiaal team. Tenslotte kun je een marktconform salaris tegemoet zien, met een ruime ploegentoeslag van 25% (bij 3 ploegendienst), 27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen en collectieve verzekeringen.

Over het bedrijf

Metaalverwerkende organisatie

Functie eisen

Ervaring verkregen door opleiding en/of ervaring

Wat wij bieden

Een veelzijdige functi, bij een toffe organisatie.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Lichtenvoorde, Rapenburgsestraat 19 Lichtenvoorde

Rapenburgsestraat 19
7131 CW Lichtenvoorde
0544-394880

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden