In Person header2.jpg

Festival medewerkers

Deel deze vacature
  • Plaats ENSCHEDE
  • Vakgebied Sales/ Commercieel
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Als catering medewerker zorg jij voor de ultieme festivalbeleving van duizenden bezoekers. Een mooiere plek om te werken is er bijna niet: heerlijke muziek, fantastisch weer, enthousiaste mensen en een supergemotiveerd team. Samen met jouw team zorg jij voor het (voor)bereiden van snacks, broodjes en andere food producten. Wil jij samen met je team de gasten voorzien van een heerlijke maaltijd? Meld je dan direct aan en kom ons team versterken.

Over het bedrijf

68 Degrees is expert op het gebied van hospitality. In alles wat we doen streven we één ding na: een geweldige beleving voor onze gasten. Inmiddels werken we op een groot aantal schitterende events: van het Circus Theater in Scheveningen tot de Amsterdam Arena en van het Philips Stadion tot Studio 21. 68 Degrees is werkzaam door heel Nederland.

Functie eisen

Gastvrijheid, daadkracht en enthousiasme zijn het allerbelangrijkste als catering festival medewerker. Je weet wat hospitality is, bent super vriendelijk en hebt de drive om zoveel mogelijk mensen te voorzien van heerlijk eten. Ervaring is niet essentieel, maar is wel een pré. Wel vinden we het belangrijk dat je in de omgeving van Enschede woont.

Wat wij bieden

Unieke kans voor de allertofste horeca (bij)banen deze zomer. Wil jij werken op de tofste festivals die deze lente& zomer worden georganiseerd in Twente? Kom ons versterken als catering festival medewerker en je bent live bij events als Freshtival, Hardfest, Airforce en bevrijdingsfestival Enschede.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Enschede, M.H. Tromplaan 1 Enschede

M.H. Tromplaan 1
7511 JJ Enschede
053 - 483 55 00

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden