In Person header2.jpg

Reachtruckchauffeur, orderpicker

Deel deze vacature
  • Plaats OOSTERWOLDE FR
  • Vakgebied Horeca/Toerisme/Cultuur
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Door middel van een voicepicksysteem zorg jij ervoor dat alle stellingen bevoorraad blijven en verzamel je bestellingen. En dit doe je uiteraard niet alleen maar met je handen, maar met een reachtruck. Jij bent als het ware de beheerder van het magazijn en er ontgaat jou niks. Is er een stelling bijna leeg, of staat er iets op de verkeerde plek? Jij ziet dit en pakt het aan. Na een korte tijd heb jij dit werk je eigen gemaakt voelt dit niet meer als jouw werkplek, maar als jouw domein!

Over het bedrijf

Er zijn altijd een paar bedrijven die niet zomaar wat doen, maar écht het verschil kunnen maken. Dit is zo'n bedrijf; groeiend en innovatief, maar ook met een gezellige sfeer. Deze perfecte combinatie van professioneel en huiselijk zorgt er dan ook voor dat de klanttevredenheid bijzonder hoog is. Je ziet steeds meer vrachtwagens van deze horeca-leverancier rijden, maar deze vrachtwagens moeten wel de juiste bestellingen vervoeren, en daar ben jij verantwoordelijk voor!

Functie eisen

Er wordt niet veel van je gevraagd, maar je bent enthousiast en uiteraard in het bezit van een reachtruckcertificaat. Het werk vindt voornamelijk plaats in de avonduren.

Wat wij bieden

Wij bieden een plek bij dit populaire en gewild bedrijf. De komende periode staat in het teken van groei, dus de kans dat er voor jou een vaste baan in zit is aanzienlijk! Wacht niet te lang en reageer op deze vacature. Voor vragen mag je mij bellen of mailen: 0516 - 512012 aukje.vanderweij@inperson.nl.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Oosterwolde, Veengang 1 Oosterwolde

Veengang 1
8431 NJ Oosterwolde
0516 512 012

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden