In Person header2.jpg

Productiemedewerker

Deel deze vacature
  • Plaats HAAKSBERGEN
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Heb jij aantoonbare werkervaring in de productie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging voor de lange termijn? reageer dan snel!

Voor onze opdrachtgever in Haaksbergen zijn wij op zoek naar een fulltime productiemedewerker. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het afvullen van de blikken en emmers, bedienen van de machine en andere productiematige werkzaamheden.

Over het bedrijf

In 2014 heeft Koningin Maxima het nieuwe pand van Uzin Utz (voorheen Unipro) in Haaksbergen geopend. In een groene jurk, want Uzin is uitgeroepen tot 'Groenste fabriek van Nederland'. Duurzaamheid staat bij Uzin voorop! Zowel in de bouw van het pand als in hun productie van lijmen en kunstharsvloeren. Want dat is wat Uzin als beste kan! Klanten en medewerkers komen hier graag over de vloer. Het pand wordt al na 3 jaar uitgebreid en mensen blijven hier heel lang werken. Ga jij hier aan de slag? Dan zit je voorlopig goed. Bij dit familiebedrijf maak je collega's, maar ook vrienden. Het 'Twentse Naoberschap' is bij Uzin erg belangrijk. Zo is er ruimte en begrip voor situaties thuis, maar wordt er ook zoveel mogelijk afgenomen bij de 'buren'.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je aantoonbare ervaring in de productie. Je bent fulltime beschikbaar en flexibel, de werktijden liggen tussen 7.00 en 19.00 uur.

Wat wij bieden

Een leuke baan voor de lange termijn bij goed functioneren.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Enschede, M.H. Tromplaan 1 Enschede

M.H. Tromplaan 1
7511JJ Enschede
053 - 430 99 72

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden