In Person header2.jpg

Callcentermedewerker Nieuwegein

Deel deze vacature
  • Plaats NIEUWEGEIN
  • Vakgebied Sales/ Commercieel
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Een baan die ideaal te combineren is met het gezinsleven, dat is wat je zoekt. ’ s Ochtends de kinderen uitzwaaien op het schoolplein en ’s middags gezellig thuis lunchen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar Hotelbon maakt het mogelijk. In deze functie werk je dagen van zes uur die flexibel in te delen zijn tussen 09.00 en 20.00.
Voor dit werk is het belangrijk dat je commercieel bent ingesteld, een vlotte babbel hebt en enthousiast bent over het product. Namens Hotelbon ga je namelijk telefonisch de Hotel Jaarkaart aanbieden bij potentiële klanten. Maar wees nu eerlijk, een voordelige vakantie in een luxe hotel, dat wil toch iedereen?

Over het bedrijf

Een heerlijk weekendje weg in een luxe hotel voor bijna niks- Hotelbon maakt het mogelijk! Met de Hotel Jaarkaart overnachten klanten gratis in een van de 2200 aangesloten hotels in Europa en betaal je alleen je maaltijden (maar eten moet je toch). Hiermee profiteer je als klant maximaal van leegstaande kamers in de beste hotels.

Functie eisen

We zijn op zoek naar commerciële medewerkers met affiniteit voor verkoop. Je pakt vol positieve energie de telefoon op en staat de klant ten alle tijden netjes te woord. Een prettige telefoonstem is daarvoor heel belangrijk.

Wat wij bieden

Ben je al helemaal verkocht? Solliciteer dan direct! Mocht je nog vragen hebben dan kun je die altijd bij mij kwijt. Ik ben Miranda en ik vertel je graag alles over deze vacature! Bel me op 0613988817 of mail naar nieuwegein@inperson.nl.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

In Person Nieuwegein: Nieuwegein, Erfstede 4A Nieuwegein

Erfstede 4A
3431 KH Nieuwegein
0620638279

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden