In Person header2.jpg

Technische Dienst / allround medewerker

Deel deze vacature
  • Plaats ZEEWOLDE
  • Vakgebied Bouw/Architectuur
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Flexibel, allround, de motivatie iets te willen leren, de voorkeur voor een veelzijdige functie: voel jij je nu aangesproken? Dan is dit de vacature voor jou!
Binnen jouw functie ligt de focus op (technisch) onderhoud, maar ook andere werkzaamheden komen aan bod; Je werkzaamheden zullen iedere dag anders zijn; 1 tot 3 dagen per week word je ingezet voor het onderhoud aan machines en aanleg van elektra. Overige dagen spring je bij waar nodig: in de productie, bij de aanleg van buizen t.b.v. elektra of zelfs bij het zusterbedrijf.
Heb jij interesse in het leren van bovenstaande werkzaamheden? Dan vragen we jou om te reageren. Of je nu starter of al ervaren bent, wij staan altijd open voor een gemotiveerde kracht!

Over het bedrijf

Beton is bijzonder. Geen ander materiaal ontwikkelde zich zo snel. Dit bedrijf ziet de vele mogelijkheden van beton vooral in prefab toepassingen. Zeker in een tijd waarin de vraag naar meer duurzame bouwprocessen groeit.
Ze produceert en monteert prefab betonwanden voornamelijk voor de luxe woningbouw. Daarbij maken ze gebruik van de nieuwste technologie, zoals stalen verwarmde kanteltafels en een geheel in de zomer van 2016 vernieuwde betoncentrale.

Functie eisen

Ben je gemotiveerd, heb je technisch inzicht en ben je bereid om bij te springen waar nodig? Dan is deze functie interessant voor jou!

Ervaring met technische werkzaamheden en/of beton is een pre,
maar als je ons weet te overtuigen dat deze functie perfect bij je past horen we het ook graag.

Wat wij bieden

Een mooie uitdagende functie met mooie doorgroeimogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband.

Heb jij interesse in het leren van bovenstaande werkzaamheden? Dan vragen we jou om te reageren. Of je nu starter of al ervaren bent, wij staan altijd open voor een gemotiveerde kracht!

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Emmeloord, Beursstraat 4a Emmeloord

Beursstraat 4a
8302 CW Emmeloord
0527 616 272

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden