In Person header2.jpg

Magazijnmedewerker

Deel deze vacature
  • Plaats BARENDRECHT
  • Vakgebied Techniek
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Je helpt mee op de werkplaats in Barendrecht als magazijnmedewerker en bent er verantwoordelijk voor het ontvangen, sorteren, opbergen, uitgeven en bewaken van de voorraad van gereedschappen, materialen en onderdelen. Ook maak je de goederen gereed voor verzending. Alles verwerk je in een ERP systeem op de computer.

Over het bedrijf

Bij dit internationale bedrijf staan innovatie en kwaliteit bovenaan om hoogwaardige producten te leveren aan oa de lucht- en ruimtevaart. De producten waaraan je gaat werken brengen jaarlijks miljoenen mensen veilig door de lucht de wereld over.

Functie eisen

Voor deze functie beschik je minimaal over MBO denkniveau en heb je kennis over techniek, materialen, gereedschappen, onderdelen en stoffen. Ook weet je de juiste verpakkingsmiddelen te gebruiken, afhankelijk van het soort product en bestemming. Het onder de knie hebben van computerprogramma’s zoals Word, Excel is nodig voor het registeren en verwerken van gegevens. Ook beheers je de Engelse taal voor het lezen van de goederen documentatie, procedures en administratieve afhandeling er van. Tot slot voldoe je aan de Veiligheidsvoorschriften en kwaliteitseisen die worden gesteld en kun je werken met transportmiddelen zoals vorkheftruck's en palletwagens.

Wat wij bieden

Wij bieden je een afwisselende baan met ruimte voor eigen ideeën en inbreng in een internationale organisatie die werkt aan de meest innovatieve, hoogwaardige producten. Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Capelle aan den IJssel, Rhijnspoor 231 Capelle aan den IJssel

Rhijnspoor 231
2901 LB Capelle aan den IJssel
010 - 258 17 77

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden