In Person header2.jpg

Bouwkundig calculator

Deel deze vacature
  • Plaats SNEEK
  • Vakgebied Bouw/Architectuur
  • Opleidingsniveau HBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Heb jij graag de touwtjes in handen en krijg je energie van diverse zaken tegelijk oppakken? Dan is hier je kans om dit bij een ervaren en mooi bedrijf waar te maken.

Wat ga je doen ?
's Ochtends begin je uiteraard de dag met een bakje koffie of thee met je collega’s. Je spreekt de plannen van de dag door en natuurlijk het verdere verloop van de week. Je werkt nauw samen met de eigenaar van dit bedrijf en zorgt ervoor dat je weet hoeveel materialen er nodig zijn en hoeveel personeel erin gepland moet worden. Al deze gegevens worden vervolgens door jou verwerkt in een begroting, waarbij worden toegevoegd: algemene bouwplaats kosten, algemene kosten, de winst, het risico etc. Daarnaast maak je offertes en brengt ze uit. Het belangrijkste is dat jij de persoon bent die bepaalt of een project wel of niet wordt gerealiseerd. Je schakelt met alle nodige partijen zoals projectleiding, werkvoorbereiding en leveranciers.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever produceert en levert kwalitatief hoogwaardige aluminium bouwproducten voor nieuwbouw en renovatie. In het geavanceerd machinepark kunnen zij aluminium producten buigen, zetten, ponsen, knippen en desgewenst isoleren. Dit alles naar wens van de klant en met een zeer korte levertijd.

Functie eisen

-Handige veel kenner met 2 rechterhanden
-In het bezit van een B(E) rijbewijs
-Flexibele en geen 7 tot 5 mentaliteit
-Ervaring in de montage en/of bouwplaats

Wat wij bieden

Super mooie baan bij een ervaren en bekend bedrijf in Sneek. Ben jij degene die wij zoeken? Bel dan met In Person Sneek op 0515-430131 of 06-13049294.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Sneek, Hoogend 6 Sneek

Hoogend 6
8601 AE Sneek
0515 430 131

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden