In Person header2.jpg

Medewerker hout

Deel deze vacature
  • Plaats BOAZUM
  • Vakgebied Bouw/Architectuur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Voor een gerenommeerd houtbedrijf in Winsum zoeken wij een manusje van alles. Ben jij diegene die verstand heeft van hout en daarnaast ervaring heeft met de volgende machines: waaronder de schaaf, zaag en schuurmachine.
Dan zijn we opzoek naar jou.

Wat ga je doen ?
Je begint de dag uiteraard met een heerlijke bak koffie of thee! Daarna ga je de werkvloer op waar je samen met je collega’s aan de slag gaat het hout te bewerken in de juiste maten en vormen. Dit werk doe je met de machines die daarvoor staan. Tevens ben je verantwoordelijk dat het hout word geordend in de fabriek, zodat de chauffeur direct op transport kan naar de klant. Iedere dag sta je voor een frisse uitdaging om de orders van de klanten gereed te maken.

Over het bedrijf

Houthandel P.Boersma is een groothandel in houtproducten gespecialiseerd in douglas, grenen en lariks hout en het bewerken hiervan.

In ons machinepark bestaande uit schaafmachines, zaagmachines en schuurmachines worden houtproducten geproduceerd zoals rabat, antislip en balkmateriaal in variabele afmetingen en op aanvraag speciale profielen.

Functie eisen

- Kennis van hout
- Aanpakker

Wat wij bieden

Een uitdagende baan bij een leuke opdrachtgever waar je fulltime aan de slag kan tegen een goed salaris. Ben jij net als ons ook zo geïnteresseerd ? Bel dan snel op 0515-430131 of stuur een mail naar sneek@inperson.nl

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Sneek, Hoogend 6 Sneek

Hoogend 6
8601 AE Sneek
0515 430 131

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden