In Person header2.jpg

Productie medewerker

Deel deze vacature
  • Plaats HARDENBERG
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Wil jij er voor zorgen dat de boeren met een gerust hart de weg op kunnen met hun tractor en trailers? Kom dan werken bij OBO banden, want hier worden allerlei banden voor de landbouwindustrie van A tot Z gemaakt! Tevens worden ook diverse banden gerepareerd. Jij bent verantwoordelijk voor het bewerken, repareren en vernieuwen van banden. Er wordt een opleidingstraject aangeboden om zo de fijne kneepjes van het vak te leren.

Over het bedrijf

OBO (Overijsselse Banden Onderneming) Banden is in 1959 opgericht in Beerzerveld. Doordat de markt voor bandenvernieuwing in de jaren sterk groeide is OBO Banden zich volledig gaan toeleggen op het produceren van coverbanden en het repareren van banden. Sinds 2006 is de onderneming in Hardenberg gevestigd en produceert OBO in een nieuwe, moderne bedrijfshal.

Functie eisen

Wij vinden het belangrijk dat jij het vak wil leren en openstaat voor een opleidingstraject zodat jij straks zelfstandig, maar wel in samenwerking met je team, de banden kan maken, of repareren. Daarbij is het belangrijk dat jij in een drie ploegendienst wil werken.

Wat wij bieden

Wil jij werken in een groeiende organisatie? Jezelf blijven ontwikkelen en wil je mee denken en invloed uit oefenen op de marktbewerking? Dan ben je bij OBO banden aan het juiste adres.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Vroomshoop, Julianaplein 1 Vroomshoop

Julianaplein 1
7681 AX Vroomshoop
0546-711101

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden