In Person header2.jpg

Backoffice medewerker fulltime

Deel deze vacature
  • Plaats RIJSSEN
  • Vakgebied Administratief/Secretarieel/Callcenter
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de orderadministratie en verricht je voor een deel verkoop ondersteunende werkzaamheden op de binnendienst. Ook draag je zorg voor het in goede banen leiden van de logistieke, administratieve werkzaamheden. Je neemt onder andere orders van de klant aan en verwerkt deze in het administratiesysteem. Vanuit dit systeem verricht je bestellingen waarmee je de productie in gang zet. Telefoonaanname en email behandeling behoren tevens tot je takenpakket. Daarnaast wordt er een commerciële houding verwacht want je hebt regelmatig contact met klanten en je gaat hier op een klantvriendelijke en professionele manier mee om.

Over het bedrijf

De raambekleding van onze opdrachtgever maakt een interieur af. Van modern tot klassiek, de raamdecoratie zorgt altijd voor sfeer en intimiteit. Bij hen straalt luxe en kwaliteit uit. Met de juiste materialen en kleurstellingen complementeren zij uw huis. Onze opdrachtgever is een internationale groothandel, heeft een eigen atelier en is importeur van Nature Deco en Lutron raamdecoratie. Onder andere designers als Marcel Wolterinck en Francois Hannes hebben met hen een aantal exclusieve stoffen ontworpen.
Voor het merendeel van de gordijncollectie werken zij samen met een exclusieve Italiaanse weverij die vrijwel uitsluitend het topsegment bedient, hierbij kun je denken aan merken als Missoni en Armani. Op het gebied van raamdecoratie kan onze opdrachtgever architecten en ontwerpers volledig ontzorgen. Met hun eigen atelier en een team van gespecialiseerde mensen kunnen zij ieder project in binnen- of buitenland realiseren.

Functie eisen

Belangrijk is dat je kennis hebt van administratieve processen en inzicht hebt om hier verbetering in aan te brengen. Je kunt onder druk gestructureerd en accuraat werken. Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding. Je hebt een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal. Goede beheersing van de Franse taal is een pré alsmede je kennis van het administratiesysteem Exact.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever is een informele organisatie die volop in beweging is. Heb je geen 8 tot 5 mentaliteit en zie jij jezelf in het profiel wat geschetst is, dan ontvangen wij graag jouw CV ter attentie van Jan Willem ter Harmsel of Niels Kreijkes naar rijssen@inperson.nl, bel naar 0548 613 832 of kom langs aan de Enterstraat 9A.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Rijssen, Enterstraat 9a Rijssen

Enterstraat 9a
7461 CE Rijssen
0548 - 61 38 32

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden