In Person header2.jpg

Productiemedewerker

Deel deze vacature
  • Plaats OOTMARSUM
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Wegens grote orders is het bedrijf in Ootmarsum op zoek naar 2 exra fulltime medewerkers voor langere tijd. Ieder product (maatwerk) wat binnenkomt, wordt gespoten met een coating. Hier zijn de ervaren spuiters erg druk mee. Om hen te ontzorgen ga jij de voorbewerking van deze producten op je nemen. Dus jij gaat de delen van de producten afplakken die niet gespoten dienen te worden. Vervolgens gaan de spuiters aan de slag en moet het product mooi af worden gewerkt voordat het weer naar de klant gaat. Jij bent hier ook verantwoordelijk voor. Dit houdt in dat je de folie weer gaat verwijderen, de producten wat bijslijpt of bijschuurt en checkt of alles er weer super uit ziet.

Over het bedrijf

Hijsmiddelen, bakken, trechters, pomphuizen, silo's, in al deze producten vind je het werk van dit bedrijf terug! Of het nu artikelen zijn voor de voedingsmiddelenindustrie of voor de maritiemeindustrie, dit bedrijf is van alle markten thuis.

Functie eisen

Wij vinden het belangrijk dat jij fulltime beschikbaar bent, jij in de gelegenheid bent om met eigen vervoer naar Ootmarsum te komen. Daarbij dien je ook te kunnen werken in dagdienst. Omdat de producten die ze afleveren echt maatwerk is, is het belangrijk dat jij nauwkeurig te werk gaat.

Wat wij bieden

Een fulltime baan in dagdienst bij een leuk en gezellig bedrijf in Ootmarsum.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Oldenzaal, Nieuwstraat 82 Oldenzaal

Nieuwstraat 82
7571 BM Oldenzaal
0541-536522

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden