In Person header2.jpg

Algemeen medewerker

Deel deze vacature
  • Plaats OLDENZAAL
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Wil jij er voor zorgen dat particulieren en bedrijven zonder zorgen een leuk evenement kunnen houden en dat jij ze daarin geheel kan ontzorgen? Dan is dit wat voor jou! Wat jij doet is het laden/lossen en transporteren van verhuurmaterialen, op en afbouwen van materialen op locatie, magazijnwerkzaamheden en retour gekomen materialen controleren, tellen en reinigen. Doordat je op verschillende locaties komt is het werk erg afwisselend. Ook zijn de werkzaamheden die je doet erg afwisselend en kom je met veel mensen in contact.

Over het bedrijf

RS horeca en partyverhuur is in 1999 opgericht. Het begon allemaal met het verhuren van een grote ijzeren braadpan en dit is uitgegroeid tot een succesvol bedrijf. Zij verzorgen jouw evenement of feest van A tot Z, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken!

Functie eisen

- Je hebt een representatieve houding en je bent klantgericht. Dit is belangrijk omdat je veel contact hebt met particulieren en bedrijven.
- Je bent stressbestendig, oplossingsgericht en kunt goed samenwerken in een team. Deze factoren zijn belangrijk omdat je veel moet samenwerken met je collega’s. Het stressbestendig en oplossingsgericht zijn is belangrijk omdat je erg druk bent tijdens het voorbereiden van een evenement. Als iets niet gaat zoals het hoort te gaan moet jij daar een oplossing op bedenken.
- Je bent geschikt voor fysiek werk, hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent bereid om wanneer nodig in de weekenden en tijdens feestdagen te werken. Dit is belangrijk omdat de meeste mensen en bedrijven feestjes en evenementen houden in de weekenden en op feestdagen.

Wat wij bieden

Wat wij bieden is een afwisselende fulltime baan, waar eigen inbreng en verantwoordelijkheid erg wordt gewaardeerd. Je verdient een marktconform salaris en je hebt uitzicht op een vaste baan bij RS-Verhuur. Is dit wat je zoekt? Solliciteer dan gelijk, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen dan kun je ons bellen op 0541-536 522 en vragen naar Aznif of Marloes.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Oldenzaal, Nieuwstraat 82 Oldenzaal

Nieuwstraat 82
7571 BM Oldenzaal
0541-536522

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden