In Person header2.jpg

Algemeen medewerker

Deel deze vacature
  • Plaats ENSCHEDE
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Wil jij er voor zorgen dat mensen weer in een warm huis kunnen wonen en dat huizen weer goed leefbaar zijn? Dan is dit wat voor jou!

Wat je doet is samen met je collega’s huizen isoleren met behulp van foam, deze foam wordt op een speciale manier de spouwmuur ingespoten. Je hoeft geen ervaring te hebben maar het is wel belangrijk dat je het vak wil leren en hierin wil groeien.

Je gaat iedere dag op pad met je collega’s en geen enkele dag is hetzelfde. Omdat je iedere dag een andere opdracht hebt of een ander huis gaat isoleren zorgt het ervoor dat je werk zeer afwisselend is.

Over het bedrijf

Thermo Foam is specialist in het isoleren van huizen. Wat Thermo Foam doet is ervoor zorgen dat de spouwmuurisolatie weer optimaal is. Ze spuiten een ‘foam’ in de spouwmuur zodat een woning weer zeer goed is geïsoleerd.

Deze nieuwe isolatielaag zorgt er voor dat het wooncomfort stijgt, zo zorgt het ervoor dat je minder geluiden van buiten ervaart in de woning, de woning geen last meer heeft van tocht of van vocht en om niet te vergeten, je bespaart tot wel 30% aan stookkosten.
Hier kun jij aan bijdragen!

Functie eisen

- Het is belangrijk dat jij over een auto rijbewijs beschikt wanneer je buiten Enschede woont, want je vertrekt iedere dag vanuit het bedrijf in Enschede.
- Vanaf het voorjaar gaat Thermo Foam verhuizen naar Oldenzaal, het is dan belangrijk dat je in Oldenzaal kan komen om vanuit daar te vertrekken.
- Je werkt veel in de buitenlucht, dit betekend vaak lekker weer in het voorjaar en in de zomer, maar ook dat je in de regen en soms misschien zelfs sneeuw moet werken. Het is belangrijk dat je dit geen probleem vindt.
- Omdat je ook de eerste verdiepingen moet isoleren is het belangrijk dat jij geen hoogtevrees hebt en bij voorkeur heb jij ervaring met het werken op een hoogwerker.
- Omdat er ook enkele magazijnwerkzaamheden uitgevoerd dienen te worden (zoals het bevoorraden van de bus) is het een pré als jij over een geldig heftruckcertificaat beschikt.

Wat wij bieden

Wij bieden een fulltime baan aan en je werkt van maandag tot en met vrijdag, dus in het weekend heb je lekker tijd voor jezelf. Daarbij kan je in deze functie doorgroeien tot zelfstandig isolator, is dit wat je zoekt? Solliciteer dan gelijk, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen dan kun je ons bellen op 0541-536 522 en vragen naar Selina, Aznif of Marloes.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Oldenzaal, Nieuwstraat 82 Oldenzaal

Nieuwstraat 82
7571 BM Oldenzaal
0541-536522

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden