In Person header2.jpg

PLC Software Engineer FT m/v

Deel deze vacature
  • Plaats ALMERE
  • Vakgebied Techniek
  • Opleidingsniveau HBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

PLC Software Engineer FT, m/v

Ben jij de PLC Software Engineer die energie krijgt van het ontwerpen, programmeren, testen én inbedrijfsstellen van systemen. En wil jij graag een rol spelen in hoe duurzame energie er in de toekomst uit komt te zien? Dan ben jij de persoon waar wij naar opzoek zijn!

Wat ga je doen?
Als PLC Software Engineer ben je betrokken bij het totale ontwikkeltraject. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren, testen en inbedrijfsstellen van systemen voor decentrale energieopwekking en – opslag. Samen met je directe collega’s overleg je over de specificaties en het ontwerp.
Binnen ons bedrijf hebben wij een professionele afdeling “Ontwikkeling”, waarbinnen (nationale en internationale) multidisciplinaire en innovatieve projecten in het kader van distributie van elektrische energie uitgewerkt en gerealiseerd worden. Het ontwikkelteam is verantwoordelijk om vanaf scratch projecten uit te denken en uit te werken. Als PLC Software Engineer ben jij dé specialist binnen dit team. Jij bent betrokken bij het totale ontwikkelproces. Je gaat je bezighouden met duurzame “smart grid” projecten op het gebied van decentrale energieopwekking en – opslag. Vanzelfsprekend kijk jij kritisch naar standaardisatiemogelijkheden en vind jij het leuk om kennis op te doen van nieuwe technieken en deze toe te passen. Ben jij een ondernemende, creatieve, analytische en praktisch ingestelde PLC Software Engineer, die het leuk vindt om veel verantwoordelijkheid te dragen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Over het bedrijf

Maken transformator huisjes

Functie eisen

Voor een goede match, zien wij in jouw CV in ieder geval terug dat jij:
• Beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding (Elektrotechniek, Technische Informatica, Industriële Automatisering of vergelijkbaar);
• Minimaal 3 jaar ervaring hebt in een soortgelijke functie;
• De Nederlandse- en Engelse taal goed beheerst;
• Ervaring hebt met Siemens PLC (Tia Portal), SCL code;
• Interesse hebt in embedded programming, (vermogens)elektronica en regeltechniek;
• Een stevige, professioneel kritische-, en authentieke persoonlijkheid bent, die is gericht op het gezamenlijk bereiken van resultaten.
Omdat jij komt te werken op onze R&D-afdeling zou een antecedentenonderzoek en een VOG voor deze rol, deel uit kunnen maken van de procedure.

Wat wij bieden

Wij bieden
Deze vacature is op basis van een werving en selectieopdracht, je komt direct in dienst bij de opdrachtgever.
Naast een uitdagende en inspirerende werkomgeving biedt onze opdrachtgever een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, waarin loopbaanontwikkeling en opleiding een belangrijke rol spelen. Je krijgt alle ruimte om je in een innovatieve en groeiende organisatie te ontwikkelen en door te groeien. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
Hebben wij jouw interesse geprikkeld?
Zie je een match en heb je interesse in deze functie? Stuur dan jouw cv met een korte motivatie.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Almere, Randstad 21-12 Almere

Randstad 21-12
1314 BL Almere
036-7505858

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden