In Person header2.jpg

Service Engineer

Deel deze vacature
  • Plaats EMMELOORD
  • Vakgebied Techniek
  • Opleidingsniveau HBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Voel jij je helemaal thuis is de agrarische sector en heb je passie voor techniek? En ben je op zoek naar een afwisselende functie? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Als service engineer geef je technische ondersteuning, zowel telefonisch als op locatie, bij de afdeling installatie en het onderhoud. Deze dienstverlening is 24/7 waarin je deels de vrijheid krijgt om je werk zelf in te delen. Je geeft training en instructies aan installatiemonteurs, servicemonteurs en eindgebruikers in Nederland en in het buitenland. Je verricht, vanuit zowel technisch als managementperspectief, projectbegeleiding in zowel de opstart- als nazorgfase van automatische technische systemen op locatie in het binnen- en buitenland. Je beoordeelt en test incidenteel prototype systemen, welke door de R&D worden ontwikkeld.

Over het bedrijf

Onze relatie is een marktgedreven en innovatieve holding organisatie,welke actief is in de ontwikkeling, productie, verkoop en service van o.a. optica, hard- en software, mechanica, sensoren, robotica en management systemen, gespecialiseerd voor de Internationale Agri- en Nutrimarkt.

Functie eisen

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en je hebt feeling voor techniek. Je bent klantgericht, analytisch, creatief, flexibel en kunt goed omgaan met werkdruk. Je hebt een passie voor de agrarische sector. Je beheerst de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Duitse taal in woord
en geschrift. Je bent bij voorkeur woonachtig in het oosten van het land, bereidt om met regelmaat op het hoofdkantoor in de omgeving van Emmeloord te werken en je bent bereid om te reizen naar het buitenland.

Wat wij bieden

In ruil voor bovenstaande krijg je natuurlijk ook iets van ons terug. Wij bieden een uitdagende baan voor langere tijd. Mogelijkheid tot een vast dienst verband hoort daar zeker bij. Je gaat werken bij een organisatie die volop in ontwikkeling is.

Spreekt deze functie je aan en wil je meer weten? Neem dan direct contact met ons op! Wij zijn bereikbaar op 0527-616272 of mail je CV met korte motivatie naar emmeloord@inperson.nl

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Emmeloord, Beursstraat 4a Emmeloord

Beursstraat 4a
8302 CW Emmeloord
0527 616 272

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden