In Person header2.jpg

Supervisor

Deel deze vacature
  • Plaats EMMELOORD
  • Vakgebied Techniek
  • Opleidingsniveau HBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Als supervisor heb je een verantwoordelijke functie binnen de organisatie. Je geeft leiding aan team van specialisten en samen met hen begeleid je de klanten naar een goed eindresultaat. Je draagt zorg voor dat het product overal ter wereld wordt geassembleerd en opgeleverd. Je bent in staat de eisen en wensen van de klant en opdracht te combineren zodat iedereen tevreden is met het resultaat. Je coördineert en realiseert op projectmatige basis de uitvoering. Je stuurt daarbij zowel eigen personeel als toegevoegd personeel aan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de aan jou toegewezen projectdoelstellingen.

Over het bedrijf

Grisnich produceert logistieke systemen voor intern transport en verwerking, waaronder vrachtwagen lossystemen, reiniging systemen, transportbanden, sorteermachines, bunkers en kisten handling systemen. Grisnich maakt deze systemen naar de wensen van de klant, verzorgt de installatie op locatie waar ook ter wereld en borgt een uitstekende service en nazorg.

Functie eisen

Je bent een veelzijdige technicus en je kunt op basis daarvan goed improviseren. Je bent in staat samen met de engineers praktische tekortkomingen van het product te vertalen in verbeteringen. Voor deze functie is het van belang dat je bereid bent een aantal maanden per jaar de reizen naar het buitenland. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in soortgelijke functie en ervaring met operationeel leidinggeven. Je bent communicatief vaardig en kunt standpunten met overtuigingskracht naar voren brengen. Je bent in het bezit van VCA Vol en hebt technische vakkennis. Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal goed in woord en geschrift.

Wat wij bieden

Het betreft een uitdagende functie voor langere tijd binnen een technische organisatie.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Emmeloord, Beursstraat 4a Emmeloord

Beursstraat 4a
8302 CW Emmeloord
0527 616 272

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden