In Person header2.jpg

Straler / primer

Deel deze vacature
  • Plaats ALMELO
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Samen met een andere collega ben jij verantwoordelijk voor deze afdeling. In overleg ben jij verantwoordelijk voor het stralen of primen van de producten. De verdeling van deze functie gaat in overleg met Herikon en de medewerker die de zelfde functie bekleed. Het is dus een afwisselende baan.

Herikon maakt kunststof producten, deze kunnen zij ook verbinden aan een ander product zoals metaal. Daarvoor moet het metalen product vooraf worden gestraald. Hiervoor zorg jij dat de voorbewerking klaar is. Deze voorbewerking is noodzakelijk om de primer goed te laten hechten aan bijvoorbeeld een metaal product. Aan de hand van een tekening ga je te werk zodat je weet wat er gestraald en geprimed moet worden.

Na het stralen wordt de primer aangebracht dit gebeurd handmatig. Hiervoor dien je een redelijk vaste hand te hebben om secuur te werk te gaan. De prime laag is dè hechting tussen het metaal en de kunststof die Herikon verder in het proces zal toevoegen aan het product.

In de tussen tijd voer je metingen en controles uit conform Herikon’s eisen, kwaliteit, ARBO en milieu. Je houdt computersystemen en benodigde productie gegevens bij en zorgt dat deze worden verwerkt.

Over het bedrijf

Herikon is een gevorderd productiebedrijf van poyurenthaan producten met een wereldwijde reputatie, gevestigd in Almelo. Alle producten die zij maken zijn van kunststof.
Herikon B.V is wereldwijd actief in de volgende markten

• Machinebuilding
• Agri
• Offshore & Energy
• Concrete Industry

Herikon is een innoverende organisatie die zich voornamelijk bezig houdt met kunststof producten. De producten die Herikon maakt gaan de hele wereld over. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt voor de bouw van huizen in Dubai, voor baggerschepen en zij maken een onderdeel voor de auto’s van Porsche.

Functie eisen

- BBL niveau 2, of soortgelijke ervaring
- Tekeningen lezen
- Nederlands, goed in woord en schrift beheersend
- Gestructueerde werkwijze
- Secuur en precies

Wat wij bieden

Wij bieden je een dynamische baan met veel doorgroeimogelijkheden. Herikon biedt werknemers de kans verder te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Een bedrijf met een leuke werksfeer, fijne collega’s en goede arbeidsvoorwaarden. Ben jij net zo enthousiast al wij? Solliciteer dan nu !

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Almelo, Egbert Gorterstraat 3 Almelo

Egbert Gorterstraat 3
7607 GB Almelo
0546-454740

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden