In Person header2.jpg

Gieter / machine operator

Deel deze vacature
  • Plaats ALMELO
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Elk product is uniek, de grondstoffen variëren dus per product. Via de machines kan je de juiste hoeveelheden invullen zodat het mengsel wordt geproduceerd. Vervolgens wordt het mengsel in de matrijs gegoten waarna het in de oven op circa 100 graden wordt verwarmt. Dagelijks krijg je een lijst met producten die er gemaakt moeten worden. Het is dan ook jou taak om deze lijst af te werken. De gemaakte producten moeten streng gecontroleerd worden zodat ze voldoen aan de eisen van de klant. Buiten de controle van de producten check je ook de gereedschappen en andere benodigdheden die bij het proces komen kijken. Je waarborgt de kwaliteit van de Arbo en Milieu richtlijnen.

In de fabriek werken circa 30 medewerkers die ieder een eigen taak hebben. De meeste werknemers hebben al een aantal dienstjaren vervult. Herikon is dus een bedrijf die met een laag verloopstroming. Bij Herikon werken ze in een dagdienst op maandag t/m donderdag van 07.45 – 16.30 en op vrijdag 07.45 – 15.30 uur.

Over het bedrijf

Herikon is een gevorderd productiebedrijf van poyurenthaan producten met een wereldwijde reputatie, gevestigd in Almelo. Alle producten die zij maken zijn van kunststof.
Herikon B.V is wereldwijd actief in de volgende markten
• Machinebuilding
• Agri
• Offshore & Energy
• Concrete Industry
Herikon is een innoverende organisatie die zich voornamelijk bezig houd met kunststofproducten. De producten die Herikon maakt gaan de hele wereld over. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt voor de bouw van huizen in Dubai, voor baggerschepen en zij maken een onderdeel voor de auto’s van Porsche.

Functie eisen

- BBL / MBO (2/3) opleiding procesoperator A/B, of synonieme ervaring
- Ervaring in een industriële productieomgeving
- Nederlands in woord en geschrift
- Tekeningen kunnen lezen
- Geen 9 tot 5 mentaliteit
- Goed technisch inzicht en twee rechterhanden
- Heftruckcertificaat is een pré

Wat wij bieden

Wij bieden je een dynamische baan met veel doorgroeimogelijkheden. Herikon biedt werknemers de kans verder te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. De brutosalarisindicatie ligt tussen de €12,- en €12.50 per uur, afhankelijk van jouw werkervaring. Herikon bied een leuke werksfeer, fijne collega’s en goede arbeidsvoorwaarden. Ben jij net zo enthousiast al wij? Solliciteer dan nu!

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Almelo, Egbert Gorterstraat 3 Almelo

Egbert Gorterstraat 3
7607 GB Almelo
0546-454740

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden