In Person header2.jpg

Fulltime administratief medewerker

Deel deze vacature
  • Plaats RIJSSEN
  • Vakgebied Administratief/Secretarieel/Callcenter
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Binnen de functie van administratief medewerker (fulltime) ben je verantwoordelijk voor de orderadministratie en verricht je voor een deel ondersteunende werkzaamheden voor de (verkoop) binnendienst. Daarnaast draag je zorg voor logistieke, administratieve werkzaamheden. Je neemt onder andere orders van de klant aan en verwerkt deze in het administratiesysteem. Vanuit dit systeem verricht je bestellingen waarmee je de productie in gang zet. Het aannemen van de telefoon en het behandelen van emails behoren tevens tot je takenpakket. Er wordt een commerciële houding van je verwacht want je hebt regelmatig contact met klanten, dit doe je op een klantvriendelijke en commerciële manier.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is opgericht in 2014 en heeft een breed aanbod in tapijten en karpetten. Al deze kleden worden grotendeels in Nederland op maat gemaakt. Moderne technologieën gaan hand in hand met ambachtelijke methodes om unieke karpetten te ontwikkelen die passen bij ieder interieur.

Functie eisen

Belangrijk voor deze functie is dat je kennis hebt van het administratieve proces en je inzicht hebt om hier verbetering in aan te brengen. Je kunt onder druk gestructureerd en accuraat werken.
Daarnaast beschik je over een afgeronde MBO opleiding én heb je een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal. Goede beheersing van de Franse taal is een pré alsmede je kennis van het administratiesysteem Exact.

Wat wij bieden

Wil jij werken bij een informele organisatie die volop in beweging is? Heb je geen 8 tot 5 mentaliteit en zie jij jezelf in dit profiel? Neem dan contact met ons op! Wij zijn te bereiken via telefoonnummer: 0548 613 832, per mail via: rijssen@inperson.nl of kom bij ons langs aan de Enterstraat 9A in Rijssen.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Rijssen, Enterstraat 9a Rijssen

Enterstraat 9a
7461 CE Rijssen
0548 - 61 38 32

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden