In Person header2.jpg

logstiekmedewerker / Orderpicker

Deel deze vacature
  • Plaats MAASDIJK
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Belangrijkste resultaatgebieden
Orderpicken
Je bent verantwoordelijk voor het compleet verzamelen en assembleren van de order. Dit doe je door colli’s te verzamelen volgens de meest efficiënte route en zorg te dragen voor een logische indeling op gewicht en sterkte van de verpakking. Je controleert de colli’s op juiste aantallen, soort, variëteit, kleur, kwaliteit en soort verpakking. Daarna breng je de juiste sticker op de colli. Je draagt zorg dat de order gegroepeerd in de juiste baan wordt gezet. In dit proces signaleer en meld je onvolkomenheden, niet voorradig zijn van artikelen etc. en heb je continu oog voor de kwaliteit van de te (ver)plaatsen goederen.
Registreren
Je bent verantwoordelijk voor het registreren en tellen van de voorraad. Je vult standaard documenten in en geeft opgemerkte mutaties door.
Onderhoud
Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud aan materieel en gebouw. Dit doe je door periodiek reinigen van materieel, loods, celruimte, buitenterrein, afvalcontainers, pompwagens en heftrucks. Je verricht klein onderhoud aan transportmiddelen en meldt schade aan het gebouw en hulpmiddelen.

Over het bedrijf

Één van Nederlands grootste telersverenigingen gespecialiseerd in vruchtgroenten. Met een groep vakbekwame vruchtgroentetelers en medewerkers zijn we continu op de hoogte van ontwikkelingen in de markt waar we dan ook flexibel op inspelen. Deze specifieke product- en marktkennis in combinatie met ons innovatieve vermogen maken ons de solide, meedenkende partner die we graag willen zijn. Dit resulteert uiteindelijk in het oogsten van het beste rendement. Niet alleen voor ons en onze telers, maar voor iedereen.

Functie eisen

Jij bent gericht op de uitvoering van helder afgebakende werkzaamheden die binnen regels en voorschriften kunnen worden uitgevoerd. Probleemanalyse komt op jouw niveau daarom nauwelijks voor. Improviseren is niet of nauwelijks nodig. Door het routinematige karakter kent het werk namelijk weinig of geen problemen. Je richt je volledig op de uitvoering van eenvoudige taken.
Je moet over specifieke vakkennis beschikken, wat veelal blijkt uit een diploma of certificaat. Dat ook vakmanschap op jouw niveau belangrijk is, merken we, doordat het voor het product wel degelijk uitmaakt wie eraan heeft gewerkt: je bent niet zomaar inwisselbaar voor een willekeurig andere geschoolde kracht.
Jouw werkzaamheden vragen om betrokkenheid bij het bedrijfsgebeuren, accuratesse om uitzonderingen op te merken en om zorgzaamheid in de omgang met gereedschappen, machines en apparaten.


Werk- en denkniveau, kennis en ervaring
o (V)MBO niveau;
o Productkennis ;
o Kennis van het order en logistieke proces;
o Basiskennis HACCP;
o Relevante werkervaring is gewenst.

Wat wij bieden

Mooie job met goede arbeidsvoorwaarden bij een snel groeiende organisatie met doorgroei mogelijkheden.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Den Haag, Prinses Margrietplantsoen 33 Den Haag

Prinses Margrietplantsoen 33
2595 AM Den Haag
070-3614444

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden