In Person header2.jpg

Parttime inpakker/controleur

Deel deze vacature
  • Plaats OLDENZAAL
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het inpakken en controleren van de producten.

Over het bedrijf

De geur van heerlijke, warm afgebakken broodjes... Wie is er nou niet gek op? Houd jij van aanpakken en wil jij deel uitmaken aan het mooie proces van het maken van brood producten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In de grootste supermarkten van Nederland, in vele horecagelegenheden en bij miljoenen mensen thuis: overal vind je de krokante bake-off broodproducten van Pré Pain. Vanuit Oldenzaal, waar Pré Pain gevestigd is, worden dagelijks zowel nationale als internationale klanten bediend. Er kan dan ook gezegd worden dat Pré Pain een ervaren en professionele bakkerij is voor bake-off broodproducten!

Pre Pain levert een assortiment bake-off producten, variërend van stokbrood, baguettes, kleinbrood en grootbrood. De producten worden onder andere gebakken op steenovens en zowel dagvers als diepvries uitgeleverd. Er wordt door dit grote bedrijf 24 uur per dag, 7 dagen per week gewerkt, zowel in een 5-ploegensysteem als op flexibele basis. Pré Pain zal er voor zorgen dat de klant altijd goed gevulde schappen heeft.

Functie eisen

Het gaat om ochtend-, middag- en nachtdiensten. Dit wordt flexibel gepland waarbij wordt gekeken naar de beschikbaarheid van de werknemer en de beschikbare diensten. In deze parttime functie vragen een minimale beschikbaarheid van 2 dagen per week.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke en uitdagende functie waarbij je naast het bruto uurloon van €10,53 recht hebt op toeslagen van 134%, 137% en zelfs 200%.

De diensten bij Pré Pain zijn als volgt:
Ochtenddienst 05:50 uur – 13:50 uur / 06:50 uur – 14:50 uur
Middagdienst 13:50 uur – 21:50 uur / 14:50 uur – 22:50 uur
Nachtdienst 21:50 uur – 05:50 uur / 22:50 uur – 06:50 uur

Naast de geplande diensten zal je ook gepland worden voor reservediensten op oproepbasis. Je wordt dan tussen onderstaande tijden gebeld om te komen werken. Er wordt verwacht dat je dan binnen één uur kunt werken. Word je opgeroepen, dan werk je het resterende gedeelte van de dienst uit. De oproeptijden zijn als volgt:
05.00 uur - 08.00 uur
13.00 uur - 16.00 uur
21.00 uur - 00.00 uur

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Oldenzaal, Ainsworthstraat 8a Oldenzaal

Ainsworthstraat 8a
7575 BT Oldenzaal
0541 - 75 07 00

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden