In Person header2.jpg

Consultant HR

Deel deze vacature
  • Plaats EMMELOORD
  • Vakgebied Human Resources / Arbeidsbemiddeling
  • Opleidingsniveau HBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Binnen ons team in Emmeloord zijn we op zoek naar een HR Consultant/Intercedent die écht weet wat er moet gebeuren om onze vacatures zo goed en efficiënt mogelijk in te vullen. Je hebt een duidelijke visie en gaat vol enthousiasme aan de slag en bent het aanspreekpunt voor de uitzendkracht en de klant. Jij bent in staat aan te voelen wat de uitzendkracht of klant wil. Als HR Consultant ben jij in de lead en krijg jij de kans om mede het HR team op te bouwen. Hierin neem jij ook de verantwoordelijkheid om onze uitzendkrachten op een goede manier te begeleiden, ondersteunen en voorzien van de juiste informatie. Je kijkt altijd naar de toekomst en bent constant bezig met het verbeteren van je eigen resultaten en van het team op de vestiging.

Binnen In Person ga je veel doen en leren maar voor jou is het allerbelangrijkste; Je vindt het geweldig om mensen aan een mooie baan te helpen en bij onze opdrachtgevers de beste kandidaat te plaatsen. Dit alles op jouw eigen persoonlijke manier.

Je zorgt daarnaast voor een perfecte personeelsplanning en weet elke dag je personeel- en klantenbestand helemaal up to date te houden. Je gaat coaching, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren met de uitzendkrachten en treedt op als HR Professional. Wanneer je een gedreven kandidaat vindt, stel je deze voor bij jouw opdrachtgevers. Je gaat afspraken maken voor jouw sales collega’s en spot commerciële kansen. Je leest graag veel over regelgeving op het gebied van arbeidsrecht en sociale wetgeving en deelt deze om anderen te laten groeien. Kortom je gaat veel doen om een mooie bijdrage te leveren aan een positief resultaat van het regiokantoor.

Over het bedrijf

In Person is specialist op het gebied van flexibele arbeid. In alles wat wij doen staan gelukkige klanten en flexkrachten centraal. Samen met ruim 20.000 flexkrachten helpen we onze klanten beter te presteren én te groeien. Ons motto: Getting the job done!

Functie eisen

De belangrijkste dingen hebben we al genoemd, maar hier nog even alles op een rijtje: Wij zijn op zoek naar een energieke HR Consultant die overal wat van vindt en gedreven wordt door verandering. Je mag jezelf, door je brede kennis en ervaring, een HR Professional noemen en dat straal je ook uit! Je gaat samen met anderen voor resultaat en kwaliteit en je hebt veel respect voor het nakomen van gemaakte afspraken. Je hebt een hekel aan middelmaat en wilt (samen met ons) echt het verschil maken. Verder heb je HBO werk- en denkniveau, 1-3 jaar werkervaring in de uitzendbranche en een groot netwerk in de omgeving van Emmeloord.

Wat wij bieden

We kunnen honderd redenen noemen waarom werken bij In Person bijzonder is. Intensiteit, ambitie, energie, vrijheid en verantwoordelijkheid komen altijd terug in antwoorden van collega’s. Het belangrijkste is dat de uitdaging enorm is, jij bent één van de keyplayers in het waarmaken van waar we van dromen: Nederland In Person maken.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Emmeloord, Beursstraat 4a Emmeloord

Beursstraat 4a
8302 CW Emmeloord
0527 616 272

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden