In Person header2.jpg

Medewerker buffet - HARDENBERG

Deel deze vacature
  • Plaats HARDENBERG
  • Vakgebied Human Resources / Arbeidsbemiddeling
  • Opleidingsniveau HBO
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Als buffetloper sta je samen met je collega's in ons restaurant. Je taak is om onze gasten te begeleiden langs het buffet. Je vertelt wat de gerechten zijn, daarnaast houd je het buffet netjes en vult het zonodig aan. Ook schep je bepaalde gerechten op voor de gasten. Onze chef-kok kan je precies vertellen hoe de gerechten het beste kunnen worden gepresenteerd. Ons doel is om om onze gasten een uiterst gastvrije beleving te laten ervaren.

Als Buffetloper werk je in 1 van de standhoudersrestaurants waar wij jaarlijks duizenden bezoekers een zeer gastvrije beleving laten ervaren. Je staat samen met een aantal collega's in het restaurant en je voornaamste taak is het begeleiden van de gasten langs het buffet. Je vertelt wat de gerechten zijn, houdt het buffet netjes, vult het buffet zo nodig aan en je schept bepaalde gerechten op. Je werkt onder leiding van de chef-kok die jou precies kan vertellen hoe de gerechten het beste kunnen worden gepresenteerd.

Over het bedrijf

Evenementenhallen brengt het bedrijfsleven, markten en particulieren bij elkaar in multifunctionele en sfeervolle evenementencomplexen in Hardenberg, Gorinchem en Venray. Het is met de volledigheid van haar faciliteiten dé ideale locatie voor (vak)beurzen en congressen, evenementen en concerten, vergaderingen of (bedrijfs-)feesten, jubileums en partijen. Ze kenmerkt zich door haar hoge serviceniveau en gastvrijheid.

Functie eisen

- Je bent flexible inzetbaar.
- Van nature ben je enthousiast, representatief, gemotiveerd en leergierig.
- Je kan goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband.
- Ervaring is geen vereiste. Wij bieden je een traing aan alvorens je start.

Wat wij bieden

- Leuke en dynamische werkomgeving
- Salaris comform CAO Horeca
- Leuke collega's
- Doorgroeimogelijkheden bij gebleken geschiktheid

Mocht je nog vragen hebben of wil je solliciteren, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn Loes Rosink en Richelle Gieskes, wij zijn jullie contactpersonen voor deze functie. Je kan ons bereiken op telefoonnummer 0523 - 27 28 28. Je CV met bijbehorende motivatiebrief mag je sturen naar Hardenberg@68degrees.nl


Zoektermen: keuken, buffet, horeca, medewerker, bediening, food, events, evenement, beurzen, evenementenhal, Hardenberg, Gorinchem, Venray, student, starter, professional, tijdelijk

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Hardenberg, Energieweg 2 Hardenberg

Energieweg 2
7772 TV Hardenberg
0523 - 27 28 28

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden