In Person header2.jpg

Hulpmonteur

Deel deze vacature
  • Plaats RIJSSEN
  • Vakgebied Bouw/Architectuur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

In de functie van hulpmonteur ga je dagelijks mee met de hoofdmonteur. Je bent werkzaam door heel Nederland en af en toe ben je een paar dagen op dezelfde plek. Door goede begeleiding leer je het produceren, monteren en installeren. Je werkzaamheden bestaan in het begin uit het ondersteunen van de hoofdmonteur.
Een aantal gave projecten die onze opdrachtgever al heeft volbracht is bijvoorbeeld bij het FC Twente stadion en bij de Intersport . Je komt te werken in allerlei verschillende omgevingen, de een nog luxer of mooier dan de ander.
Lijkt jou het leuk om in verschillende omgevingen werkzaam te zijn en steek je graag de handen uit de mouwen? Lees dan gauw verder over dit toffe bedrijf!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft zich gespecialiseerd in het op maat ontwikkelen en monteren van complete binnenbouw. Geef hen een kaal gebouw, en zij maken er een duurzaam kantoor van. Onze opdrachtgever is een technisch georiënteerde onderneming waar ruimte is voor eigen inbreng en ideeën. Zij proberen van elke grote kale ruimte een werkbare en comfortabele plek te maken. Bijvoorbeeld door middel van metal stud wanden, systeemplafonds, verlichting of brandwerende bekleding.

Functie eisen

- Fysiek in orde
- Geen 08.00 tot 17.00 mentaliteit en bereid om een stap extra te zetten
- Actief betrokken en weet van aanpakken
- Gezonde werklust

Wat wij bieden

Wij bieden je een afwisselende baan met een marktconform salaris en een mogelijkheid om hoofdmonteur te worden! Ben jij diegene die het verschil wil maken? Solliciteer dan nu! Dit kan door te bellen naar 0548 613 832, te mailen naar rijssen@inperson.nl of kom langs aan de Enterstraat 9A.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Rijssen, Enterstraat 9a Rijssen

Enterstraat 9a
7461 CE Rijssen
0548 - 61 38 32

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden