In Person header2.jpg

Logistiek Administratief medewerker

Deel deze vacature
  • Plaats RIJSSEN
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Ben jij op zoek naar een functie waar je uitdaging, verantwoordelijkheid en dynamiek terugvindt? Bezit jij over de kennis van Navision of andere ERP-pakketten? Behoud jij orde in de logistieke administratie en heb jij daarnaast ook nog eens oog voor detail? Dan zoeken wij jou!
Als logistiek (administratief) medewerker ben jij het administratieve aanspreekpunt in het logistieke proces. Je zorgt ervoor dat de informatie via Navision op de juiste locaties terecht komt zodat deze afdelingen hun werk op de juiste manier kunnen uitvoeren. Je houdt je o.a. bezig met het; uitdraaien van picklijsten, inboeken en corrigeren van voorraden, ontvangen en verwerken van laad- en losbonnen, het opmaken van diverse documenten en dat alles in samenwerking met je collega’s. Daarnaast draag je zorg voor het regelen van transport naar afnemers en van leveranciers. Tevens denk je actief mee over mogelijke verbeteringen met betrekking tot de inrichting van het ERP-systeem en de logistieke processen. Een baan met een goede balans tussen logistiek en administratief met uitdaging en verantwoordelijkheid.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever produceert en distribueert hoogwaardige bevestigingssystemen voor de dak- wand- en gevelbouw. Het zeer complete leveringsprogramma zorgt ervoor dat zij de klant van werkelijk iedere montage van de juiste materialen kunnen voorzien. Hun opdrachtgevers bereiden zich uit, zowel internationaal als nationaal profiteren hun relaties van hun kwaliteit en snelle service. Zo weten zij zich te onderscheiden door hoge mate van betrokkenheid bij producten en relaties. Het bedrijf denkt oplossingsgericht, beschikt over de kennis van alle toepassingsmogelijkheden en kent hun producten en kan daardoor altijd een advies op maat geven. Naast kwaliteit en service, garanderen zij een snelle en betrouwbare levering van producten. Dit door een sterk logistiek-, opslag- en productieproces.

Functie eisen

• Ervaring in een assemblage omgeving of productieorganisatie
• Bekend met voorraadmanagement en logistieke softwaresystemen
• Kennis met het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen
• Kennis met vervoer via weg, water en lucht
• Kennis van wetgeving
• Communicatief vaardig
• MBO werk- en denkniveau

Wat wij bieden

Met mooie doorgroeimogelijkheden in een fulltime dienstverband met kans op een vaste aanstelling naar gebleken geschiktheid in een informele werksfeer waarbij collegialiteit en werkplezier zeer belangrijk is, is dit misschien wel de baan waar jij naar op zoek bent! Wil je meer informatie over deze vacature of wil je graag op de vacature reageren? Wacht dan niet te lang en neem contact op met Jan Willem of Niels van In Person Rijssen. Dit kun je doen door te bellen naar 0548 613 832 of te mailen naar Rijssen@inperson.nl. Of loop eens binnen aan de Enterstraat 9a in Rijssen.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Rijssen, Enterstraat 9a Rijssen

Enterstraat 9a
7461 CE Rijssen
0548 - 61 38 32

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden