In Person header2.jpg

Fulltime controleur bakkerij

Deel deze vacature
  • Plaats OLDENZAAL
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Voor deze functie ga jij aan de slag als controleur in de bakkerij. Jij hebt oog voor detail en weet precies welk brood niet door de kwaliteitscontrole heen komt. Jouw belangrijkste taak is om de klant te voorzien van prachtig brood met de meest hoogwaardige kwaliteit. De kwaliteit die jij selecteert wordt in de supermarkt verkocht aan consumenten.

De kleur van het brood, de lengte en het formaat spelen een rol bij de kwaliteitsselectie. Het prettige van deze functie is dat je een vaste werkplek hebt en onderdeel bent van een team. Dit team werkt in een 5-ploegen structuur. Dit houdt in dat je twee ochtenden, twee middagen en twee nachten werkt. Vervolgens ben je vier dagen vrij. Door deze structuur weet jij precies op welke dagen je de rest van het jaar moet werken.

Jouw diensten starten op de volgende tijden:

Ochtenddienst 05:50 uur – 13:50 uur
Middagdienst 13:50 uur – 21:50 uur
Nachtdienst 21:50 uur – 05:50 uur

Over het bedrijf

De geur van heerlijke, warm afgebakken broodjes... Wie is er nou niet gek op? Houd jij van aanpakken en wil jij deel uitmaken aan het mooie proces van het maken van brood producten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In de grootste supermarkten van Nederland, in vele horecagelegenheden en bij miljoenen mensen thuis: overal vind je de krokante bake-off broodproducten van Pré Pain. Vanuit Oldenzaal, waar Pré Pain gevestigd is, worden dagelijks zowel nationale als internationale klanten bediend. Er kan dan ook gezegd worden dat Pré Pain een ervaren en professionele bakkerij is voor bake-off broodproducten!

Pre Pain levert een assortiment bake-off producten, variërend van stokbrood, baguettes, kleinbrood en grootbrood. De producten worden onder andere gebakken op steenovens en zowel dagvers als diepvries uitgeleverd. Er wordt door dit grote bedrijf 24 uur per dag, 7 dagen per week gewerkt, zowel in een 5-ploegensysteem als op flexibele basis. Pré Pain zal er voor zorgen dat de klant altijd goed gevulde schappen heeft.

Functie eisen

Wij verwachten van jou dat je:

- Minimaal 18 jaar en ouder bent;
- In een 5-ploegen structuur wil werken;
- Vanaf begin februari voor langere tijd beschikbaar bent.

Wat wij bieden

Het bruto uurloon bedraagt €10.53 per uur. In de avonden en nachten kan je dit salaris opschroeven door middel van de toeslagen die je boven op je salaris zal ontvangen, namelijk:

06:00 uur – 18:00 uur 100% toeslag
18:00 uur – 00:00 uur 134% toeslag
00:00 uur – 04:00 uur 137% toeslag
04:00 uur – 06:00 uur 134% toeslag

*Wij hanteren geen reiskosten.

Reageren op deze vacature kan tot uiterlijk 16 januari 2019. Na deze datum zullen de gesprekken gevoerd worden met de geselecteerde kandidaten. In februari zal de functie vervuld worden. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Oldenzaal, Ainsworthstraat 8a Oldenzaal

Ainsworthstraat 8a
7575 BT Oldenzaal
0541 - 75 07 00

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden