Assitent Planner

Over de functie

Houd jij er van snel te schakelen? Ben je oplossingsgericht en communicatief vaardig? Geeft het jou energie om onze chauffeurs en vrachtwagens zo goed mogelijk in te zetten?
Dan is dit jouw kans!

Wij zijn op zoek naar een Administratief medewerker Planning / Assistent Planner (fulltime)

Een dag aan het stuur:
Met een kop koffie in de hand start je s ’morgens je werkzaamheden op. Je collega van order entry heeft al opdrachten klaar gezet om in te plannen. Snel ga je aan de slag om deze te beoordelen en een goede planning te maken, waarbij je de balans zoekt tussen de commerciële en praktische zaken.
Tussentijds verstrek je aanvullende ritinformatie aan de chauffeurs en heb je nog contact met een klant over een lading. Om half 3 komt er een aanvraag binnen om een zending in Antwerpen op te halen en deze voor de volgende ochtend om 06.00 uur in Oost – Duitsland te hebben staan.
Samen met je collega planner voor uitgaande ritten weet je dit gepland te krijgen. Wat een adrenalinekick geeft dit. De glimlach bij de chauffeur en de klant; daar doe je het voor!

Bij het bedrijf werken ruim 1300 gemotiveerde medewerkers volop uitdaging in een markt die voortdurend in beweging is. Ze bieden flexibele oplossingen voor de complete logistieke keten, met name op het gebied van geconditioneerde levensmiddelen. Transport vormt daarin de basis. Op- en overslag, voorraadbeheer, verpakken, etiketteren, orderpicking, crossdocking, reinigen en servicen van bedrijfswagens, emballagesystemen, tracking-and-tracing en heldere management-informatie maken onze dienstverlening compleet. Vanuit onze diverse vestigingen houden we de logistieke processen van onze klanten voortdurend onder controle.

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Logistiek/Inkoop/Transport
 • Opleidingsniveau:
  • Vmbo
 • Dienstverband: Vast dienstverband
 • Aantal uren per week: 40
 • Plaats: WINTERSWIJK

Over het bedrijf

Logistiek bedrijf

Functie eisen

Wil jij onderdeel zijn van dit team?
Persoonlijkheid vinden wij voor deze functie belangrijker dan ervaring! Om een goede aansluiting te vinden, is het volgende belangrijk:


* Leergierig
* Stressbestendig
* Klant en oplossingsgericht
* Communicatief vaardig
* Flexibiliteit
* Affiniteit met de transportbranche

Wat wij bieden

Wij bieden:

* Een afwisselende functie in voornamelijk dagdienst
* Begeleiding door een ervaren collega
* Doorgroeimogelijkheden naar een plannersfunctie
* Een passend salaris conform opleiding en ervaring

Contactgegevens vestiging Lichtenvoorde

Consultant

 • In Person Lichtenvoorde
 • 0544 - 39 48 80
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden