In Person header2.jpg

Glaszetter

Deel deze vacature
  • Plaats RIJSSEN
  • Vakgebied Bouw/Architectuur
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Je gaat aan het werk in de montagehal waar de kwaliteitsproducten worden afgemonteerd en voorzien van glas. Je kunt netjes en nauwkeurig werken aan het beglazen van ramen, deuren en kozijnen. Deze onderdelen bestaan voornamelijk uit hout. Je zult dus veel werkzaam zijn met een kitspuit. Je brengt het glas aan, en kit vervolgens de ruiten netjes af. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat een project roeden heeft, hier weet jij goed mee om te gaan.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft passie voor het timmerambacht. Van interieurbouw tot unitbouw, van timmerwerk tot de productie van sandwichpanelen: als veelzijdig producent kunt u bij hen terecht voor allerhande vakwerk. De werkomgeving bij onze opdrachtgever is voorzien van alle moderne til-faciliteiten om het beglazen zo efficiënt en ergonomisch mogelijk te laten verlopen. Een geconditioneerde omgeving om het glas onder ideale omstandigheden goed en netjes te kunnen plaatsen.

Functie eisen

Ben jij een enthousiaste en zelfstandige medewerker die vooral in oplossingen denkt? Ben je collegiaal en werk je graag nauwkeurig?
Én heb jij een vakgerichte opleiding afgerond met minimaal MBO niveau 2?
Lees dan verder!

Wat wij bieden

Wil je meer informatie over deze vacature of wil je graag op de vacature reageren? Wacht dan niet te lang en neem contact op met In Person Rijssen, dit kan je doen door te bellen met Jan Willem of Niels op 0548 613 832. Ook kun je mailen naar rijssen@inperson.nl of loop binnen aan de Enterstraat 9a te Rijssen.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Rijssen, Enterstraat 9a Rijssen

Enterstraat 9a
7461 CE Rijssen
0548 - 61 38 32

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden