In Person header2.jpg

Kozijnmedewerker

Deel deze vacature
  • Plaats RIJSSEN
  • Vakgebied Bouw/Architectuur
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Bij deze timmerfabriek staat de functie tot kozijnmedewerker open. Deze functie houdt in dat jij zelf of samen met enkele collega’s verantwoordelijk bent voor het maken van de kozijnen. Een uitdagende baan van 40 uur per week, met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform de CAO-timmerindustrie met mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen zowel binnen als buiten de organisatie.

Over het bedrijf

Voor dé timmerfabriek van Rijssen zijn wij op zoek naar iemand die blij wordt van het werken met hout. Wanneer je aan deze organisatie denkt, denk je aan passie voor het timmerambacht. Aan eerlijke producten, afkomstig van een mooi en duurzaam stuk hout. Maar de organisatie doet meer, veel meer. Van interieurbouw tot unitbouw, van timmerwerk tot de productie van sandwichpanelen. Speciaal timmerwerk vraagt om vakmanschap: een duurzaam eindproduct waar de klant van deze organisatie jaren lang plezier van heeft. Deze organisatie garandeert goede kwaliteit timmerwerk, op maat voor de klant gemaakt. Samen met jouw collega’s ga jij er voor zorgen dat het motto van deze organisatie: “alles wat van hout is, kunnen we maken” werkelijkheid wordt.

Functie eisen

Ben jij een enthousiaste en zelfstandige medewerker die vooral in oplossingen denkt, ben je collegiaal en iemand die nauwkeurig werkt en van aanpakken houdt? Dan zijn wij op zoek naar jou. Verder is het belangrijk dat je een vakgerichte opleiding met minimaal MBO niveau 2, afgerond hebt.

Wat wij bieden

Wil je meer informatie over deze vacature of wil je graag op de vacature reageren? Wacht dan niet te lang en neem contact op met In Person Rijssen, dit kan je doen door te bellen met Jan Willem of Niels op 0548 613 832. Ook kun je mailen naar rijssen@inperson.nl of loop binnen aan de Enterstraat 9a te Rijssen.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Rijssen, Enterstraat 9a Rijssen

Enterstraat 9a
7461 CE Rijssen
0548 - 61 38 32

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden