In Person header2.jpg

Werken bij één van de mooiste takken van PostNL

Deel deze vacature
  • Plaats AMERSFOORT
  • Vakgebied Logistiek/Inkoop/Transport
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Als Logistiek medewerker ben je een belangrijke spil in het logistieke proces van Extra@Home. Jij verzamelt orders, bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtauto's en controleert pakken op aantallen, fouten en schades. Samen met een hecht team zorgen we zo voor een fantastische dienstverlening voor de klanten van Extra@Home.

Jij bent zelf flexibel en hebt de mogelijkheid om samen met ons jouw werkweek samen te stellen. Als Logistiek Medewerker werk je in een betrokken en enthousiast team. De snelle groei van PostNL Extra@Home maakt het werk bovendien afwisselend en zorgt ervoor dat we telkens nieuwe uitdagingen hebben die we succesvol aangaan.

Over het bedrijf

PostNL Extra@Home is één van de mooiste takken van PostNL. Vanaf nu worden in heel Nederland grote pakketten als banken en witgoed niet alleen bezorgd, maar ook geinstalleerd. Daarmee biedt PostNL haar klanten een unieke service.
In Amersfoort staat het distributiecentrum van Extra@Home waar dagelijks 4.500 grote pakketten worden verwerkt. Vanwege de snelle ontwikkeling van Extra@Home zoeken we per direct logistieke medewerkers die ons enthousiaste team kunnen versterken.

Functie eisen

Het logistieke proces van Extra@Home is flexibel en gaat 24/7 door. Als Logistiek Medewerker bij Extra@Home verwachten we van jou dat jij:
- Enthousiast en fysiek sterk bent
- Minimaal 2-4 dagdelen en/of nachtdiensten per week beschikbaar bent
- Het liefst enorm veel zin heeft, om in een fantastisch magazijn met een top team wil zorg dragen dat alle orders profecioneel worden verwerkt.
- Ervaring met een scanner zou top zijn, maar zeker geen vereiste
- Beschikt over een dosis humor (geen vereiste)
- Zin hebt om er samen met ons een succes van te maken

Wat wij bieden

Je komt te werken in een team van betrokken en enthousiaste collega's bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. De CAO schrijft goede arbeidsvoorwaarden voor. Reiskosten worden deels vergoed, maar het werken op onregelmatige tijden niet. Wel wordt werken op zaterdag met 150% beloond en werken op zondag met 200%. Binnen PostNL is er mogelijkheid tot doorgroei aanwezig, heb je serieuze ambities reageer dan of bel ons voor een afspraak.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Amersfoort, Basicweg 10-12 Amersfoort

Basicweg 10-12 10-12
3821 BR Amersfoort
033-7501350

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden