Cateringmedewerker

Over de functie

Voor de Evenementenhal Gorinchem zijn wij op zoek naar enthousiaste personen die het leuk vinden om bezoekers en standhouders een fijne dag te bezorgen. Je komt achter een eetpuntje te staan op de beursvloer of in het restaurant, helpt met het aanvullen van de buffetten of je helpt in de keuken met het bereiden van de hapjes. We werken op basis van jouw beschikbaarheid; dus je werkt alleen wanneer het jou uitkomt. Lijkt het jou gezellig te komen werken samen je zus, beste vriend, moeder of buurman? Ook dat kan, we zoeken altijd mensen die ons komen ondersteunen bij beurzen en partijen.

Ben je per direct beschikbaar? Dan kunnen wij je inzetten op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 november 2018 tijdens een van onze vakbeurzen!
Graag ontvangen wij je motivatie + CV via gorinchem@68degrees.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0183-699057 om de mogelijkheden te bespreken!

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Horeca/Toerisme/Cultuur
 • Opleidingsniveau:
  • Praktijkervaring
 • Dienstverband: Vast dienstverband
 • Aantal uren per week: 12
 • Plaats: GORINCHEM

Over het bedrijf

Evenementenhal Gorinchem is dé perfecte locatie voor uw vak- en consumentenbeurzen, congressen, (zakelijke) evenementen, vergaderingen, feesten en andere partijen. Gelegen aan de A15 is Evenementenhal in Gorinchem een niet te missen complex met ruime parkeergelegenheid.

U kunt gebruik maken van de eindeloze mogelijkheden door de hal, congreszalen en vergaderzalen af te huren voor uw eigen evenement. Ons gespecialiseerde team denkt graag met u mee over de invulling en is in staat u van A tot Z te ontzorgen in uw voorbereidingen. Ons doel? Een “Easy” en life changing beleving voor bezoekers, exposanten, partijen en bijbehorende communities.

Functie eisen

Voor deze functie is het van belang dat jij:

- Gastvrij en enthousiast bent;
- Representatieve uitstraling hebt;
- de Nederlandse taal beheerst;
- flexibel inzetbaar bent;

Ervaring is niet nodig. Je leert alles wat je moet weten on-the-job.

Wat wij bieden

Je komt te werken binnen een dynamische werkomgeving met gezellige collega's.
Eten wordt door ons aangeboden tijdens beurzen en evenementen.
Je begint bij ons op oproepbasis; je werkt alleen wanneer het jou uitkomt.
Bij bewezen geschiktheid is er kans op een vast dienstverband.

Zoektermen: Evenementenhal Gorinchem, Werkendam, Sleeuwijk, Hank, Dussen, Raamsdonksveer, Geertruidenberg, Vianen, Schoonhoven, Almkerk, Woudrichem, Meeuwen, Genderen, Vuren, Dalem, Catering, medewerker, keuken, buffetmedewerker, bereiding hapjes

Contactgegevens vestiging Gorinchem

Consultant

 • 68 degrees Evenementenhal Gorinchem
 • 0183 - 69 90 57
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden