Opbouwmedewerker Evenementenhal Gorinchem

Over de functie

Als Opbouwmedewerker heb je een belangrijke rol in de voorbereiding van de evenementen en beurzen. Zo bestaan de werkzaamheden uit het aansluiten en bevoorraden van alle barren, het klaarzetten van vergaderzalen, het aansluiten van koffiepunten en daarnaast alle bijbehorende grove horecawerkzaamheden.
Als Opbouwmedewerker weet je van aanpakken. Door alles klaar te zetten en ondersteuning te bieden aan de Barmedewerkers zorg jij samen met je collega’s voor een goed verloop van de beurzen en evenementen.
Het is een afwisselende functie waarbij tevens eigen initiatief wordt verwacht. Doordat de evenementen en beurzen op verschillende tijden en dagen plaatsvinden betekent het dat je flexibel kunt werken.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande vacature?
Dan ontvangen wij graag je motivatie + CV via gorinchem@68degrees.nl of telefonisch via 0183-699057!

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Bouw/Architectuur
 • Opleidingsniveau:
  • Praktijkervaring
 • Dienstverband: Vast dienstverband
 • Aantal uren per week: 12
 • Plaats: GORINCHEM

Over het bedrijf

Evenementenhal Gorinchem is dé perfecte locatie voor uw vak- en consumentenbeurzen, congressen, (zakelijke) evenementen, vergaderingen, feesten en andere partijen. Gelegen aan de A15 is Evenementenhal in Gorinchem een niet te missen complex met ruime parkeergelegenheid.

U kunt gebruik maken van de eindeloze mogelijkheden door de hal, congreszalen en vergaderzalen af te huren voor uw eigen evenement. Ons gespecialiseerde team denkt graag met u mee over de invulling en is in staat u van A tot Z te ontzorgen in uw voorbereidingen. Ons doel? Een “Easy” en life changing beleving voor bezoekers, exposanten, partijen en bijbehorende communities.

Functie eisen

Je herkent jezelf in onderstaande punten:

- Je kunt zelfstandig werken;
- Je bent enthousiast en makkelijk in de omgang;
- Je bent fysiek in orde;
- Je weet van aanpakken;
- Je bent oplossingsgericht.

Wat wij bieden

- Dynamische werkomgeving, met de mogelijkheid op meerdere locaties bij diverse opdrachtgevers voor ons te werken. Dit is overigens geen eis;
- Leuk team met collega's;
- Eten wordt aangeboden tijdens beurzen en evenementen;
- Uren en dagen zijn in overleg;
- Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Horeca;
- Mogelijkheid vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.

Zoektermen: Opbouw horeca, Evenementenhal, Gorinchem, Dalem, Vuren, Werkendam, Sleeuwijk, Schoonhoven, Almkerk, Woudrichem, Hank, Dussen, Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Events, horecamedewerker, algemeen medewerker

Contactgegevens vestiging Gorinchem

Consultant

 • 68 degrees Evenementenhal Gorinchem
 • 0183 - 69 90 57
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden