In Person header2.jpg

Medewerker schoonmaak

Deel deze vacature
  • Plaats GORINCHEM
  • Vakgebied Horeca/Toerisme/Cultuur
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Ben je iemand die zelfstandig kan werken en graag met zijn handen bezig is? Wil je een bijdrage leveren aan een schone, frisse omgeving tijdens beurzen en evenementen bij Evenementenhal Gorinchem? Lees dan snel verder.

Voor Evenementenhal Gorinchem zijn we op zoek naar een persoon die alle voorkomende huishoudelijke taken op zich neemt. Je kan hierbij denken aan:
- De was verzorgen (bedrijfskleding)
- Schoon houden van de toiletten
- Stofzuigen en dweilen
- Schoonmaken van de kantine
Deze werkzaamheden worden uitgevoerd voor, tijdens en na de partij of beurs. De werktijden zijn wisselend. We hebben in de ochtend, middag en avond diverse mogelijkheden.

Over het bedrijf

Zij brengen het bedrijfsleven, markten en particulieren bij elkaar in multifunctionele en sfeervolle evenementencomplexen in Hardenberg, Gorinchem en Venray. Het is met de volledigheid van haar faciliteiten dé ideale locatie voor (vak)beurzen en congressen, evenementen en concerten, vergaderingen of (bedrijfs-)feesten, jubileums en partijen. Ze kenmerkt zich door haar hoge serviceniveau en gastvrijheid.

Functie eisen

Van nature ben je een harde werker met een grote glimlach! Gastvrijheid staat op nummer 1. Daarnaast verwachten we van je dat je beschikt over eigen vervoer of bereid bent om met het openbaar vervoer te reizen. Omdat je ook werkt op plekken waar gasten komen, is het van belang dat je de Nederlandse of Engelse taal spreekt.

Wat wij bieden

Het salaris vanaf 22 jaar en ouder bedraagt €9.69 bruto per uur (exclusief vakantiegeld). Je kan bij ons voor langere tijd aan de slag, maar ook als je tijdelijk wilt werken is dit mogelijk.
Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur dan een mailtje met je CV naar gorinchem@68degrees.nl of bel 0183-699057. We ontmoeten je graag In Person!

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Gorinchem, Franklinweg 2 Gorinchem

Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem
0183 - 69 90 57

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden