In Person header2.jpg

Medewerker schoonmaak

Deel deze vacature
  • Plaats OOSTRUM LB
  • Vakgebied Horeca/Toerisme/Cultuur
  • Opleidingsniveau Praktijkervaring
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Ben je iemand die zelfstandig kan werken en graag met zijn handen bezig is? Wil je een bijdrage leveren aan een schone, frisse omgeving tijdens beurzen en evenementen bij Evenementenhal Venray? Lees dan snel verder.
Voor Evenementenhal Venray zijn we op zoek naar een persoon die alle voorkomende huishoudelijke taken op zich neemt. Je kan hierbij denken aan:
- De was verzorgen (bedrijfskleding)
- Schoon houden van de toiletten
- Stofzuigen en dweilen
- Schoonmaken van de kantine
Deze werkzaamheden worden uitgevoerd voor, tijdens en na de partij of beurs. De werktijden zijn wisselend, maar meestal van 8 tot 17 uur of van 13 tot 22 uur.

Over het bedrijf

Evenementenhal Venray ligt aan de A73 en kent een inpandige oppervlakte van 30.000 m2. Deze oppervlakte kan onder andere gebruikt worden voor (vak)beurzen, (besloten) evenementen, concerten, vergaderingen, presentaties, huisshows en tentoonstellingen.

Evenementenhal Venray streeft ernaar een totaalpakket op maat aan te bieden, inclusief de nodige culinaire omlijsting en technische faciliteiten. Een professioneel team staat klaar om de organisatie zoveel mogelijk uit handen nemen en de evenementen van A tot Z te begeleiden.

Functie eisen

Van nature ben je een harde werker met een grote glimlach! Gastvrijheid staat op nummer 1. Daarnaast verwachten we van je dat je beschikt over eigen vervoer of bereid bent om met het openbaar vervoer te reizen. Omdat je ook werkt op plekken waar gasten komen, is het van belang dat je de Nederlandse taal spreekt.

Wat wij bieden

Het salaris vanaf 22 jaar en ouder bedraagt €9.69 bruto per uur (exclusief vakantiegeld). Je kan bij ons voor langere tijd aan de slag, maar ook als je tijdelijk wilt werken is dit mogelijk.
Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur dan een mailtje met je CV naar venray@68degrees.nl of bel 0612127548. We ontmoeten je graag In Person!

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Venray, De Voorde 30 Venray

De Voorde 30
5807 EZ Venray
0478 - 786520

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden