In Person header2.jpg

Productiemedewerker

Deel deze vacature
  • Plaats VROOMSHOOP
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Jij bent verantwoordelijk voor het gehele productieproces binnen dit bedrijf. Allerlei kunststof producten worden hier gemaakt voor in veelal machines. Deze producten dien je te frezen of te draaien. Dit klinkt ingewikkeld, maar gelukkig is de machine al ingesteld, dus jij hoeft alleen op het juiste moment op de goede knop te drukken. Verder dien je het overzich te houden tussen draaitijd van de diverse machines, een beetje zoals koken eigenlijk! Wil je doorgroeien? Dan kan dit wellicht ook, er zijn veel mogelijkheden in dit groeiende bedrijf.

Over het bedrijf

Sinds 3 jaar gevestigd in Vroomshoop, een toonaangevend bedrijf in de kunststofbrance met veel groeipotentie. Wil jij hiervoor werken? Lees dan snel verder!

Functie eisen

Jij hebt bij voorkeur ervaring met draaien en frezen, maar als je dit niet hebt, dan is het ook geen probleem. Dan begin je bij het begin en ga je, je vooral bezig houden met afbramen van de producten. Enig technisch inzicht is hierbij wel belangrijk. Tevens vinden wij het belangrijk dat jij, wanneer jij ergens voor gaat, dit ook met de volle 100% inzet doet. Daarbij wil je werken in dagdienst, onze werktijden zijn van 08.00 tot 16.45 uur.

Wat wij bieden

Een leuke baan met een goed salaris volgens het cao metaal en techniek. Tevens is het een baan met uitzicht op vast en zijn er diverse doorgroeimogelijkheden binnen Price Engineering.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Oldenzaal, Nieuwstraat 82 Oldenzaal

Nieuwstraat 82
7571 BM Oldenzaal
0541-536522

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden