In Person header2.jpg

Service medewerker

Deel deze vacature
  • Plaats EMMELOORD
  • Vakgebied Techniek
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Voel jij je helemaal thuis is de agrarische sector en heb je kennis van elektrotechniek? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Jij hebt alle touwtjes in handen en zorgt er voor dat alle binnenkomende storingen zo snel en goed mogelijk worden opgelost. Dit doe je door goed contact te onderhouden met de servicemonteurs. Daarnaast beantwoord je vragen van klanten en collega monteurs over de systeem storingen van de machines, onderhouds- en installatiewerkzaamheden en bied je technische ondersteuning en advisering aan de collega’s van de afdeling Verkoop Binnendienst.

Over het bedrijf

Onze relatie is een marktgedreven en innovatieve holding organisatie,welke actief is in de ontwikkeling, productie, verkoop en service van o.a. optica, hard- en software, mechanica, sensoren, robotica en management systemen, gespecialiseerd voor de Internationale Agri- en Nutrimarkt.

Functie eisen

Jij hebt duidelijke kennis en affiniteit met de agrarische sector. Je hebt technische kennis en bent elektrisch goed onderlegd. Naast de Nederlandse taal beheers je de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift. Je bent flexibel inzetbaar en bereidt om ook buiten kantoortijd telefonisch bereikbaar te zijn. Je kunt goed zelfstandig werken, bent klantgericht, sociaal en kun je inleven in anderen. Je denkt mee met de organisatie en bent oplossingsgericht.

Wat wij bieden

In ruil voor bovenstaande krijg je natuurlijk ook iets van ons terug. Wij bieden een uitdagende baan voor langere tijd. Mogelijkheid tot een vast dienst verband hoort daar zeker bij. Je gaat werken bij een organisatie die volop in ontwikkeling is.

Spreekt deze functie je aan en wil je meer weten? Neem dan direct contact met ons op! Wij zijn bereikbaar op 0527-616272 of mail je CV met korte motivatie naar emmeloord@inperson.nl

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Emmeloord, Beursstraat 4a Emmeloord

Beursstraat 4a
8302 CW Emmeloord
0527 616 272

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden