Keukenhulp Events

Over de functie

Zie jij het zitten om tijdens beurzen en evenementen aan het werk te gaan in de keuken qua bereiden van broodjes en hapjes? Dan komen wij graag in contact met jou!

Als Keukenhulp Events werk jij tijdens de beurzen en evenementen achter een foodstand of in de keuken. Wekelijks zijn er diverse dynamische beurzen bij de Evenementenhal. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om op andere locaties aan de slag te gaan, zoals de Efteling, Toverland of Evenementenhal Venray.
Doordat de evenementen en beurzen op verschillende tijden en dagen plaatsvinden betekent het dat jij flexibel kunt werken, bijvoorbeeld naast je studie of andere (bij-)baan.

Als Keukenhulp Events ben jij onder andere verantwoordelijk voor:

* Bereiden van hapjes

* Bereiden van warme gerechten en serveren bij een buffetpunt

* Assisteren bij het buffet van het standhoudersrestaurant

* De gasten een mooie dag laten beleven!

Ben je enthousiast geworden naar aanleiding van deze functie? Stuur dan nu je enthousiaste sollicitatie naar gorinchem@68degrees.nl of neem contact met ons op via 0183-699057!

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Horeca/Toerisme/Cultuur
 • Opleidingsniveau:
  • HBO
 • Dienstverband: Vast dienstverband
 • Aantal uren per week: 12
 • Plaats: GORINCHEM

Over het bedrijf

Direct gelegen aan de A15, aan het begin van de wijk Gorinchem-Oost, trekt het indrukwekkende complex van Evenementenhal Gorinchem de aandacht. Een ideale locatie voor vakbeurzen met een landelijk bereik, maar ook voor alle andere zakelijke evenementen.

Evenementenhal Gorinchem streeft ernaar een totaalpakket op maat aan te bieden, inclusief de nodige culinaire omlijsting en technische faciliteiten. Een professioneel team staat klaar om de organisatie zoveel mogelijk uit handen nemen en de evenementen van A tot Z te begeleiden.

In de tien verschillende ruimten kunnen beurzen, evenementen, congressen, concerten, huisshows en andere partijen worden georganiseerd. Het totaal van 40.000 m2 biedt een breed scala aan mogelijkheden. Met een warme uitstraling van binnen en buiten en een ruime gratis parkeergelegenheid voor 4.000 auto’s is Evenementenhal Gorinchem dé perfecte locatie voor uw evenement. De directe ligging aan de A15 betekent dat u Evenementenhal Gorinchem goed kunt bereiken, maar ook weer snel op weg bent naar uw volgende bestemming.

Functie eisen

- Je bent gastvrij;
- Je bent klantgericht;
- Je bent betrouwbaar;
- Je bent flexibel inzetbaar;
- je spreekt vloeiend Nederlands;
- je kunt zowel in een team als zelfstandig werken. Ervaring is geen vereiste.

Wat wij bieden

- Dynamische en inspirerende werkomgeving;
- Leuk team met collega's;
- Verschillende flexibele diensten die goed te combineren zijn met een studie en/of (bij) baan;
- Arbeidsvoorwaarden conform CAO Horeca;
- Mogelijkheid vast dienstverband.

Zoektermen: Evenementenhal, evenementen, keuken, medewerker, hulp, asisstent, buffetloper, cateringmedewerker, bijbaan, Vuren, Dalem, Werkendam, Sleeuwijk, Schoonhoven, Rijswijk NB, Vianen, Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Hank, Dussen

Contactgegevens vestiging Gorinchem

Consultant

 • 68 degrees Evenementenhal Gorinchem
 • 0183 - 69 90 57
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden