In Person header2.jpg

productiemedewerker/operator M/V

Deel deze vacature
  • Plaats ALMERE
  • Vakgebied Productie
  • Opleidingsniveau MBO
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Als productiemedewerker/operator M/V krijg jij de kans om je echt te laten zien! Je werkt samen en vervangt de assistant teamleider bij afwezigheid. Door gebruik te maken van jouw communicatieve vaardigheden weet jij de medewerkers aan te sturen als de assistent teamleider afwezig is. Natuurlijk neem je ook de taken van de assistent waar m.b.t. kwaliteit. Omdat je niet alleen te maken hebt met je eigen afdeling maar ook samen werkt met Inpak, Expeditie en Planning, Logistiek is het van belang dat je in staat bent om goed met iedereen te communiceren. Daarnaast heb je contact met uitzendbureaus en leveranciers.
Krijg jij ook een kick van het behalen van resultaten? Dan zit je bij ons helemaal goed. Je zorgt dat de snacks, worstsoorten en vleeswaren volgens receptuur gemaakt worden en als je een idee hebt voor een recept of een verbetering van het productieproces, horen wij graag hoe jij dat ziet! Je bent verantwoordelijk voor de afdeling op het gebied van HACCP als ook algemene beheersmaatregelen en CCP-registraties.
Verder hou jij je bezig met: – Registratie van productiegegevens op daartoe bestemde lijsten; – Controleren van het eindproduct; – Bewaken van hygiënische omstandigheden tijdens het productieproces.

Over het bedrijf

Vervaardiging van maaltijden

Functie eisen

Opleiding/ervaring Van nature ben jij iemand die gaat voor resultaat, dit zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Tenslotte wil ook jij de mensen gezonder laten eten. Door jouw leiderschap skills en het feit dat je goed kunt plannen en organiseren, weet jij elke dag weer de geplande productie te halen, ook doordat je goed kunt samenwerken met collega’s op alle afdelingen.
Verder is het van belang dat je; – de Nederlandse taal goed beheerst, zowel in woord en geschrift; – Engels is een pre; -minimaal 2 jaar ervaring in soortgelijke functie hebt; – MBO werk en denkniveau bezit, eventueel aangevuld met SVO.
En natuurlijk heb je affiniteit met de vleeswaren/maaltijden industrie en werk je graag met dagverse producten.

Wat wij bieden

De opdrachtgever is een innovatief producent van verse maaltijden en vleeswaren. Zij beleveren dagelijks aan vers grossiers, Foodservice en Retail klanten vanuit de vestiging in Almere. Zij geloven in de kracht van seizoengebonden producten en werken nauw samen met lokale en regionale telers. Zij kennen de boeren, zijn op de hoogte van hun werkwijze en weten hoe deze hun producten verzorgen. Tot de klanten behoren bekende supermarktketens en groothandels.
Met het huidige ambitieuze team streven ze continu verbetering en professionaliteit. Zij zijn in 2018 hard doorgegroeid naar meer dan 75 medewerkers.
Je komt te werken in een dynamische werkomgeving waar je de nodige vrijheid en verantwoordelijkheden krijgt om je verder te ontwikkelen. Je krijgt van ons de nodige ruimte om verbeteringen door te voeren. Wij bieden jou een marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Almere, Randstad 21-12 Almere

Randstad 21-12
1314 BL Almere
036-7505858

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden