In Person header2.jpg

Werken tijdens de Rundveebeurs in de Evenementenhal Gorinchem

Deel deze vacature
  • Plaats GORINCHEM
  • Vakgebied Horeca/Toerisme/Cultuur
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Dienstverband Tijdelijk

Over de functie

Voor 27, 28 en 29 november zijn wij op zoek naar mensen die willen werken bij de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen in de Evenementenhal Gorinchem. Wij zoeken nog mensen voor in de horeca, keuken, huishoudelijke dienst en bij de front-office. Dus ben jij een of meerdere dagen (of avonden) beschikbaar? Of lijkt het jou leuk om samen met je beste vriend, vriendin, moeder of buurman te komen werken? Laat het ons dan z.s.m. weten via gorinchem@68degrees.nl.

Over het bedrijf

Zij brengen het bedrijfsleven, markten en particulieren bij elkaar in multifunctionele en sfeervolle evenementencomplexen in Hardenberg, Gorinchem en Venray. Het is met de volledigheid van haar faciliteiten dé ideale locatie voor (vak)beurzen en congressen, evenementen en concerten, vergaderingen of (bedrijfs-)feesten, jubileums en partijen. Ze kenmerkt zich door haar hoge serviceniveau en gastvrijheid.

Functie eisen

Het is belangrijk dat je één of meerdere dagen (of alleen avonden) beschikbaar bent in de periode 27 t/m 29 november en woonachtig bent in de omgeving Gorinchem. Ervaring is een pre, maar zeker geen must.

Wat wij bieden

Wij bieden je een flexibele bijbaan waarbij je alleen werkt wanneer jij dat wilt. Uiteraard is er de mogelijkheid in de toekomst ook op andere beurzen en evenementen te komen werken.

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Gorinchem, Franklinweg 2 Gorinchem

Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem
0183 - 69 90 57

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden