In Person header2.jpg

Bijbaan Evenementenmedewerker

Deel deze vacature
  • Plaats GORINCHEM
  • Vakgebied Sales/ Commercieel
  • Opleidingsniveau Vmbo
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Dienstverband Vast dienstverband

Over de functie

Wil jij naast je studie of naast je huidige baan geld bijverdienen op basis van je eigen beschikbaarheid?

Met een bijbaan bij de Evenementenhal ben je op verschillende afdelingen en niveaus aan de slag. Doordat de evenementen en beurzen op verschillende tijden en dagen plaatsvinden betekent het dat jij flexibel kunt werken, bijvoorbeeld naast je studie of andere baan. Concreet zijn wij op zoek naar medewerkers voor de bar, bediening en keuken. Tijdens de beurzen werk je op de beursvloer of in het restaurant om de gasten en standhouders te bedienen.

Werk jij graag tijdens evenementen en beurzen op de dagen en tijden die jou het beste uitkomen?
Stuur dan je motivatie + Cv naar gorinchem@68degrees.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0183-699057 om je mogelijkheden te bespreken !

Over het bedrijf

Evenementenhal Gorinchem is dé perfecte locatie voor uw vak- en consumentenbeurzen, congressen, (zakelijke) evenementen, vergaderingen, feesten en andere partijen. Gelegen aan de A15 is Evenementenhal in Gorinchem een niet te missen complex met ruime parkeergelegenheid.

U kunt gebruik maken van de eindeloze mogelijkheden door de hal, congreszalen en vergaderzalen af te huren voor uw eigen evenement. Ons gespecialiseerde team denkt graag met u mee over de invulling en is in staat u van A tot Z te ontzorgen in uw voorbereidingen. Ons doel? Een “Easy” en life changing beleving voor bezoekers, exposanten, partijen en bijbehorende communities.

Functie eisen

Bij de Evenementenhal vervul je een belangrijke rol in de gastvrijheid die wij onze gasten willen laten ervaren. Je bent betrouwbaar, klantgericht en vanaf 20-11-2018 beschikbaar. Ervaring in de bediening of in de keuken is een pré maar geen vereiste. Wij bieden een horecatraining aan voordat je begint met werken. Dus ook als starter is deze functie uitermate geschikt.

Wat wij bieden

- Inspirerende werkomgeving waarbij geen enkele dag hetzelfde is;
- Leuk team met collega's;
- Eten wordt door ons aangeboden tijdens beurzen en evenementen;
- Dagen en uren zijn in overleg;
- Mogelijkheid vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.
- Het is ook mogelijk om op andere locaties via ons te werken, zoals De Efteling, Toverland, Amsterdam RAI, Johan Cruijff Arena, Kasteeltuinen of op onze andere locaties van de Evenementenhal te Venray of Hardenberg.

Zoektermen: Evenementenhal, Gorinchem, evenementen, beurzen, bijbaan, events, Vuren, Dalem, Schoonhoven, Almkerk, Woudrichem, Hank, Dussen, Vianen, Raamsdonksveer, Werkendam, Sleeuwijk, keukenmedewerker, cateringmedewerker, barmedewerker, medewerker bediening

Deel deze vacature

Toch opzoek naar iets anders?

Of stuur ons een open sollicitatie: Open sollicitatie sturen

Gorinchem, Franklinweg 2 Gorinchem

Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem
0183 - 69 90 57

inpersonJobalertDe nieuwste vacatures ontvangen?

Stel de door jou gewenste job alert samen en ontvang deze in je inbox.

Ja, ik wil die ontvangen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden