Buffetmedewerker evenementenbranche

Over de functie

Wil jij graag aan de slag in de evenementenbranche waarbij je op basis van je beschikbaarheid je dagen en uren flexibel in kunt delen? Dan komen wij graag in contact met jou!

Voor de functie van Buffetmedewerker hebben wij nog een aantal plaatsen beschikbaar voor jou en eventueel een vriend/ vriendin/ kennis etc. waarmee je samen aan de slag kunt gaan!

In de rol van Buffetmedewerker werk je bij ons in een van de restaurants waar wij jaarlijks duizenden bezoekers een gastvrije beleving laten ervaren. Je staat samen met een aantal collega's in het restaurant en je voornaamste taak is het begeleiden van de gasten langs het buffet. Je vertelt wat de gerechten zijn, houdt het buffet netjes, vult het buffet zo nodig aan en je schept bepaalde gerechten op. Je werkt onder leiding van de chef-kok die jou precies kan vertellen hoe de gerechten het beste kunnen worden gepresenteerd.

Heb je zin om in deze rol aan de slag te gaan?
Stuur dan je motivatie + CV naar gorinchem@68degrees.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0183-699057 om je mogelijkheden te bespreken.

Samenvatting

 • Vakgebied:
  • Sales/ Commercieel
 • Opleidingsniveau:
  • HBO
 • Dienstverband: Vast dienstverband
 • Aantal uren per week: 12
 • Plaats: GORINCHEM

Over het bedrijf

Evenementenhal Gorinchem is dé perfecte locatie voor uw vak- en consumentenbeurzen, congressen, (zakelijke) evenementen, vergaderingen, feesten en andere partijen. Gelegen aan de A15 is Evenementenhal in Gorinchem een niet te missen complex met ruime parkeergelegenheid.

U kunt gebruik maken van de eindeloze mogelijkheden door de hal, congreszalen en vergaderzalen af te huren voor uw eigen evenement. Ons gespecialiseerde team denkt graag met u mee over de invulling en is in staat u van A tot Z te ontzorgen in uw voorbereidingen. Ons doel? Een “Easy” en life changing beleving voor bezoekers, exposanten, partijen en bijbehorende communities.

Functie eisen

Wij zoeken mensen die zich herkennen in de onderstaande punten:

- Je bent dienstverlenend ingesteld;
- Je bent flexibel;
- Je bent enthousiast en makkelijk in de omgang;
- Je weet van aanpakken en werkt graag met collega's;
- Je hebt een representatief voorkomen;
- Ervaring is geen vereiste. Wij bieden een training aan voordat je begint.

Wat wij bieden

- Inspirerende werkomgeving waarbij geen enkele dag hetzelfde is;
- Leuk team met collega's;
- Eten wordt door ons aangeboden tijdens te werken beurzen en evenementen;
- Werkdagen en uren zijn in overleg op basis van je eigen beschikbaarheid;
- Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Horeca;
- Mogelijkheid vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.

Zoektermen: Buffet, Medewerker, Keuken, Restaurant, Hulp, Evenementenbranche, Evenementenhal Gorinchem, Catering, Gorinchem, Werkendam, Sleeuwijk, Vuren, Dalem, Almkerk, Woudrichem, Schoonhoven, Vianen, Rijswijk NB, Raamsdonksveer, Geertruidenberg, Hank, Dussen

Contactgegevens vestiging Gorinchem

Consultant

 • 68 degrees Evenementenhal Gorinchem
 • 0183 - 69 90 57
Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden